MAJA MORA HITNO NA LEČENJE: Polupala PORODIČNU kuću, Taki VAN SEBE!

Autor:

Zadruga

03.01.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je diskvalifikovana iz Zadruge, međutim, prava drama se odvila kada je stigla u porodičnu kuću.

MAJA MORA HITNO NA LEČENJE: Polupala PORODIČNU kuću, Taki VAN SEBE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je diskvalifikovana juče iz Zadruge, nakon što je po ko zna koji put fizički nasrnula na Filipa Cara i tako ga raskrvarila.

Maja je odmah izbačena sa velelepnog imanja, a onda se prava drama odvila u njenoj porodičnoj kući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja I Car u okršaju

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvor Blica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Car davi Maju

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor, a prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja plače

Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati kaznu u iznosu od 50.000 evra, kao i svaki diskvalifikovani zadrugar.

- Zadrugari, ovi vas zvanično obaveštavamo da je Maja diskfalifikovana i da će po ugovoru televizija Pink od nje potražiti 50.000 eura - glasilo je pismo Velikog šefa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Mateja

03.01.2022 12:46

Maja je pricala da je pre zadruge potrosila na garderobu 28.000+8 000e, plus joj je Taki kuupio garderobeu u vrednosti od 30.000e naknadno, operacije 30.000e, Taki se hvalio da imaju imanje vredno 3mil.evra, ne vidim problem u 50.000e, sta kukaju

Odgovori 14 3
Dera

03.01.2022 13:40

Neka slobodno razlupa svoju kuću ali da ne dira tudju imovinu.

Odgovori 13 4
Coka

03.01.2022 22:26

Na onim fotkama sto sam danas videla, i dobro je da razlupa i unisti onaj neukus i uzas od sopstvene kuce .Sigurno da mora da se leci i ona i svi iz zadruge, da su normalni nebi ni bili tamo i radili to sto rade.

Kriss

11.02.2022 15:31

@Coka - ..umesto para, nudite jim lecenje....koristnije ce biti to za njih...