(VIDEO) SLOBA: Kiju više ne mogu da podnesem

Autor:

Zadruga

22.12.2017

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović trudi se da bude priseban i ne komentariše svoju ženu Kiju, naročito ne u lošem kontekstu, međutim, kako vreme prolazi sve mu teže i teže ide!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću počelo je izrazito da smeta prisustvo Kristine Kije Kockar u Zadruzi, pa je sve češće spomenu u razgovoru i prokomentarišu njeno prisustvo u rijalitiju.

 Dok su odmarali u spavaćoj sobi, jedna od tema o kojoj su pričali bila je i Kristina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Kunem ti se, sad da izađem i da gledam nju na TV-u, ja mislim da bih udarao... Deset puta bih se više nervirao nego ovde - priznao je Sloba.

Pogledajte razgovor Lune i Slobe o Kiji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
kokan

22.12.2017 19:38

Udarao bi on. U sta bi udarao? U televizor?

Boba

22.12.2017 19:54

Ovaj dečko je nevjerovatno oslepio otkako je sa lunjarom. Ja sam uvjerena da će se on stiditi samog sebe jednog dana kada ne bude više sa lunjarom.

Sasvim normalno

23.12.2017 01:01

Kija ga neprestano podseca na nemoral koji je uradio, ne bi morala ni da progovori samo pogled na knjeno kulturno ponasanje i na inteligentno "ophodjenje" prema njemu i ljubavnici stvara najblaze receno nelagodu.

Boba

23.12.2017 21:24

Kaže on danas luni da je normalno da se ne dopiseješ sa drugim devojkama ako si u skladnoj vezi......halo čoveče sko nisi u skladnoj vezi onda raskineši odeš, ali on nije imao kuda da ode pa je sedeo u Kijinom stanu i varao je.