BLAM ANĐELE ĐURIČIĆ NEMA CENU: Iskopirala JOVANU MISICU od glave do pete! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.01.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić po svemu sudeći pokušava da bude preslikana Jovana Ljubisavljević i na taj način možda uspe da osvoji Stefana Karića.

BLAM ANĐELE ĐURIČIĆ NEMA CENU: Iskopirala JOVANU MISICU od glave do pete! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac/printscreen/youtube.com

Po samom ulasku u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' Anđela Đuričić bacila je oko na Stefana Karića, a kako on nije pokazivao zainteresovanost za nju, okrenula se Mateji Matijeviću, koji je na kraju raskinuo sa njom, a njene simpatije prema Kariću nikada nisu prestale.

Ona je i više navrata komentarisala da četvru sezonu nije pratila, a sada su isplivale fotograifje koje dokazuju da Anđela očigledno po svemu pokušava da bude kao Stefanova devojka, Jovana Ljubisavljević Misica, te je neretko kopira u stajlinzima, frizurama i generalno celokupnom izgledu, kao i nastupu na Zadrugoviziji.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/posebni_js

Anđela Đuričić kopira Jovanu Ljubisavljević
Republika

Foto: printscreen/instagram.com/posebni_js

Anđela Đuričić kopira izgled Jovane Ljubisavljević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milica

02.01.2022 22:48

Jadna šta će, mora nečim da privuče pažnju. Jadno i bedno

Odgovori 12 7
Jasmina

03.01.2022 00:20

Posle nastupa bi trebalo da joj se postavi pitanje ili da konstatacija!!!!

Odgovori 11 4
Ana

03.01.2022 09:00

Anđela na nastupu nije iskopirala Jovanu nego Teodoru kao što je videla u spotu. Tema je bila imitacija. I Jovana je prošle godine imitirala Teodorinu pesmu i obukla se kao ona. Jovana i Anđela su prelepe, vaspitane pametne devojke. Anđela uzdiše za Matejom, Mateji se ona sviđa ali se plaši jer se nezna ponašati u vezi sa takvom devojkom, pametnom i iskrenom. Ono što smo ranije videli je da su mu druge devojke bile "malo slobodnije " u opnašanju, iskrenosti, ophođenju sa drugim ljudima i poštovanju istih, olako menjaju ljubavne partnere pa onda vređaju...A Karić? Njemu kad bi sad doveli i Brižit Bardo iz mladosti, on je nebi primetio. On sad vidi i voli samo Jovanu. Sazreo dečko, dosta mu avantura.

Ljiljana

06.01.2022 20:37

Jako loša kopija