MAJI SLEDI DISKVALIFIKACIJA? Zadrugarka je NAPUSTILA imanje nakon što je RASKRVARILA Cara!

Autor:

Zadruga

02.01.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je napala Filipa Cara pa ga je tako raskrvarila, a on je molio produkciju da je diskvalifikuje

MAJI SLEDI DISKVALIFIKACIJA? Zadrugarka je NAPUSTILA imanje nakon što je RASKRVARILA Cara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je jutros nasrnula fizički na Filipa Cara nakon što su u toku noći imali par sukoba oko Filipove ljubomore zbog Milana Jankovića Čorbe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car krvav nakon Maje

Maja je sedela na Filipu, a onda je počela da se raspravlja i nakon što joj je Car odgovorio, skočila je i počela da ga grebe.

Filip je pokušao da se odbrani ali bezuspešno, pa je moralo i obezbeđenje da reaguje, a zadrugar je na kraju završio sa krvavim licem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car davi Maju

Ovo nije prvi put da Maja fizički nasrće i da "kasapi" svog dečka, a da li joj je usledila diskvalifikacija, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (10)

Loading
Aurora12

02.01.2022 09:22

Odvedite ovu razjarenu ulicarku na lecenje. Njen otac je budaletina kao i ona jer ne vidi da je devojka bolesna. Sta ceka? Niti je obrazovana, niti pametna, niti elokventna, nego plasticna kanta koja nista ne zna samo da kidise na muskarce i jase cara. Odvratno.

Odgovori 151 12
Jelena

02.01.2022 10:11

Bruka!! Ovi iz produkcije su vece psihopate od nje jer je ostavljaju i dalje. Ne znam ko je ta osoba kojoj je zanimljiva Maja i njene bolesne scene. Terajte bolesnicu napolje,kome je ona zanimljiva! Da nje nema rijaliti bi bio zanimljiviji,ovako Car ne moze od kucke ni da dise a ne da se druzi i bude sa kim on hoce! Narod je za to da kuja ide napolje.

Odgovori 111 15
Ranko

02.01.2022 11:50

Majahita diskvalihita.

Odgovori 81 11
Ona

02.01.2022 11:57

Pothitno diskvalifikacija Maje Marinkovic i jos danas da je njezin otac odveo u ludnicu gde joj je mesto. Dosta vise njenog nasilja i bahatnost. Odvratna je Maja koja ima IQ od 20.

Odgovori 68 2