MILJANA KULIĆ OBJAVILA SNIMAK SA IVANOM MARINKOVIĆEM? Dok maloletni sin Željko spava po kafanama, majka se ljubaviše! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala je svoje pratioce na Instagram profilu snimkom, a jedan detalj ju je odao da se nalazi u društvu Ivana Marinkovića.

MILJANA KULIĆ OBJAVILA SNIMAK SA IVANOM MARINKOVIĆEM? Dok maloletni sin Željko spava po kafanama, majka se ljubaviše! (FOTO)

Foto: Srpski telegraf

Bivša zadrugarka koja je diskvalifikovana zbog svog divljačkog ponašanja Miljana Kulić, objavila je na Instagram profilu snimak sa njenim bivšim momkom i ocem njenog deteta, Ivanom Marinkovićem. Dosta se spekulisalo prethodnih dana da su se Miljana i Ivan videli, mediji su spekulisali da je Marinković odlučio da poseti svog sina nakon toliko godina odsustva, a sada je definitivno da su se njih dvojica videli. 

 

 

Naime, na Miljaninog Instagram profilu osvanuo je snimak na kom je ona snimala ruke muškarca, a potom kadar preusmerila na svog sina Željka Kulića, koji je spavao u kafani već uveliko, što i nije toliko primerno, s toga, nemojte slediti njihovo ponašanje. Pored snimka, Miljana je svog sina uporedila sa Ivanom, pa istakla da obojica imaju istu crtu da zaspe u kafani. 

- Spava po kafanama... Samo je on trezan. Ivan Marinković - napisala je Miljana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Ono što je razotrkilo Miljanu i Ivana jeste fotografija Marinkovića koju je objavio na Instagram profilu, na kojoj se mogu uporediti prsti i sat koji je nosio tokom posete sinu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nislija

02.01.2022 12:03

Srećna dodao njen budjola.