SKRIVENA KAMERA VRELIH BABA MRAZICA: Anja i Sanja pomutile um kamermanima POZAMA, a tek da vidite Jelenu Batos potpuno nagu! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.01.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodne i atraktivne zadrugarke nisu ni slutile da se snimaju, a mi smo hteli da proverimo kako se ona ponašaju kada zapravo ne znaju da su kamere uključene.

SKRIVENA KAMERA VRELIH BABA MRAZICA: Anja i Sanja pomutile um kamermanima POZAMA, a tek da vidite Jelenu Batos potpuno nagu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Zadrugarke

 

Godina 2021. bila je izuzetno burna, naročito za rijaliti zvezde, koje su se našle u rijalitiju ,,Zadruga 4". Sanja Stanković, Dragana Mitar, Anja Todorović, Jelena Batos, Jovan Cvijetić Cvele, ali i mnogi drugi našli su se u rijalitiju ,,Zadruga 4", koji je potpuno promenio njihove živote. I dok su neki muku mučili, sa druge strane, ima i onih koji su se od rijalitija oparili i to žestoko, pa su pokrenuli i privatne biznise. 

 

 

Mi smo sa mnogim zadrugarima i zadrugarkama sumirali 2021. godinu, a oni su nam otkrili planove i ciljeve za sledeću, 2022. Pored toga, zadrugarke su muškom delu naših čitaoca priredili vrele kadrove, pa su tako Sanja i Anja pred našim kamerama priredile kadrove koji oduzimaju dah. 

Anja Todorović imala je vrelo poziranje pred njenim dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom, a pre toga je njena nekadašnja cimerka iz Bele kuće, Sanja, svojim vitkim nogama dovela atmosferu do usijanja. Zadrugarke su pokazale zbog čega se nalaze u top listi najpoželjnijih devojaka u našoj zemlji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JelenaBatos (@jelena.batoss)

 

Međutim, to nije sve, zadrugarka Jelena Batos priredila je pravo vrelo izdanje za čitaoce portala Republika.rs. Naime, poslala nam je novogodišnju fotografiju u vrlo izazovnom i do sada neviđenom izdanju. Podsetimo, tokom Jeleninog boravka na imanju u Šimanovcima nismo mogli da je vidimo u ovakvom izdanju. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Batos Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading