MALOLETNA MILICA VESELINOVIĆ IMALA SMRTI SLUČAJ U PORODICI: Način na koji je saznala je SVE ŠOKIRAO, a njena reakcija je još jača! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Milice Veselinović saopštila je ćerki da joj je deda Pera preminuo, međutim, zadrugarkina reakcija je apsolutno sve šokirala.

MALOLETNA MILICA VESELINOVIĆ IMALA SMRTI SLUČAJ U PORODICI: Način na koji je saznala je SVE ŠOKIRAO, a njena reakcija je još jača! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana Veliki šef zadrugarima je priredio iznenađenje kom se ni sami nisu nadali. Naime, kao i svake godine, Veliki šef omogućio je roditeljima i prijateljima stanara Bele kuće da uđu na imanje u Šimanovcima i vide se na kratko sa njima. 

To je uradila i Ana Veselinović, majka maloletne Milice Veselinović, koja je napravila nikad veći blam, o čemu svedoče i viralni klipovi na društvenim mrežama poput TikTok-a, Fejsbuka i Instagrama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović

 

Naime, dok je razgovarala sa svojom ćerkom, Ana je nabrajala sve lepe stvari, dok nije došla do trenutka da otkrije Milici da joj je preminuo deda Pera. Međutim, ono što su svi primetili jeste da se Milica uopšte oko toga nije potresla, a svima je zapalo za oko i način na koji je majka ćerki saopštila tužne vesti.

- Reklame, ponude, strašno, super je sve, stvarno, hvala Bogu, sve je zdravo, pravo, deda Pera je umro - poručila je Ana Veselinović.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Željko

01.01.2022 17:02

Posle toga prestala je da plače.

Odgovori 12 0