GODINA MI JE BILA PAKLENA, IZGUBILA SAM SEBE: Sanja Stanković u novogodišnjoj ispovesti otkrila sve o NOVOM DEČKU, a uskoro postaje i VODITELJKA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.01.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Sanja Stanković progovorila je o 2021. godini pred našim kamerama, a onda nam je otkrila sve o novom dečku, kao i poslu voditeljke koji joj uskoro počinje.

GODINA MI JE BILA PAKLENA, IZGUBILA SAM SEBE: Sanja Stanković u novogodišnjoj ispovesti otkrila sve o NOVOM DEČKU, a uskoro postaje i VODITELJKA! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sanja Stanković

Rijaliti zvezda i buduća voditeljka Sanja Stanković pred našim kamerama sumirala je 2021. godinu, otkrila je planove za 2022., a onda nam je ispričala i o poslovnoj ponudi koju je nedavno dobila, kao i šta se dešava kod nje na emotivnom planu. Sanja se čak u jednom trenutku sama izlanula i otkrila da je zaljubljena i da ima dečka, sa kojim je počela da se učestalo viđa i da joj dosta prija. 

Međutim, kada se vratimo malo unazad Sanjina godina nimalo nije bila laka, šta više, dok je boravila u rijalitiju ,,Zadruga 4" imala je i više nego burna dešavanja. Potencijalna trudnoća, svađa sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom, buran raskid sa Filipom Carem, ali i mnoge druge nesuglasice. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sanja Stanković i Deda Mraz

 

- Ovu godinu mi je obeležila Zadruga, a nekako se i dalje čupam iz tog haosa. Shvatila sam da mogu da budem toliko ranjiva, promenilo se to da po izlasku jesam radila na sebi, dala sam sebi oduška, putovala sam, nisam se ni oglašavala po pitanju Zadruge, nisam psihički spremna da se upustim u tako nešto. Neki očekuju moj ulazak unutra, ove godine ne, možda neki drugi projekat da, ali trenutno ova sezona nema šanse. 

Koji je tvoj najveći gubitak, kao i najveći dobitak?

- Najveći gubitak je što sam sebe izgubila u četvorci, a najveći dobitak jeste zapravo kada sam izašla, videla sam ko je ostao sa mnom do kraja, bez obzira na greške, to su pravi ljudi, a ovi ostali koji nisu tu, nisu sa razlogom,

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sanja Stanković

 

Sa kime ćeš provesti novu godinu?

- Sa prijateljima iz Hrvatske, Hana me je pozvala da sa njima proslavim doček Nove godine, na Prijovićki, a posle ću otići da se vidim sa... Ovo nisam trebala da kažem! Ni sa kim! Ni sa kim! 

Šta očekuješ od 2022?

- Suprotno što se desilo u ovoj, ova godina mi je bila paklena, mislim da mi je 2022. dosta srećnija, mislim da otprilike znam da šta me očekuje. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sanja Stanković Nova godina

 

Da li si nbapisala pismo Deda Mrazu i da li veruješ u njega?

- Verujem u Deda Mraz, ali ja imam svog Deda Mraza i njemu ću ostaviti pismo. Nemam preterano velike želje, ja sam svoje želje ispunila.

Za kraj razgovora Stankovićeva nam je ispričala da je dobila poslovnu ponudu od RED televizije da se priključi njihovom crvenom jatu i postane voditeljka. 

- Dobila sam ponudu da radim na RED-u, pa ćemo videti šta ćemo i kako ćemo, sad je već i Nova godina, gužva je, posle lepo natenana ću videti. Između ostalog i voditeljka, ali imam i svoj brend koji želim da izbacim na tržište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading