DALILA DRAGOJEVIĆ BEŽI IZ ZADRUGE, DEMOLIRALA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Dejan je MANIPULACIJOM uništio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević više nije mogla da izdrži pritisak koji joj je stvorio bivši suprug Dejan Dragojević, pa je pokušala da pobegne iz rijalitija.

DALILA DRAGOJEVIĆ BEŽI IZ ZADRUGE, DEMOLIRALA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Dejan je MANIPULACIJOM uništio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Dalila Dragojević napravila je opšte rasulo na imanju u Šimanovcima, nakon što je doživela pomračenje u glavi, ona je odlučila da pobegne sa imanja. Dragojevićka je otrčala u ekonomsko dvorište, gde je pokušavala da razbije daske kako bi mogla da prođe u spoljni svet. 

Dejan je sve vreme pokušao da je oraspoloži, ponovo ističući sebe u prvi plan, ali je ona odbijala. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević beži iz Zadruge

 

Obezbeđenje je moralo da reaguje, jer nisu želeli da joj dozvole da se povredi, ali ona je bila uporna u svom cilju da ode sa imanja. Sve je prethodnilo to što je shvatila da ništa od poklona nije dobila ni od prijatelja, ni od porodice, čemu se najviše nadala.

Obezbeđenje je uspelo da ukroti divljački nastrojenu Dalilu, a izgleda da njoj u glavi nije bio samo poklon razlog. Podsetimo, prošle večeri Dejan je sve vreme vršio torturu nad Dalilom, u agresivnoj nameri da se pomire, Dragojevićka nije mogla više da izdrži, pa je urlala na sav glas. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Da li su joj samo živci popustili ili je Dalila doterala cara do duvara, procenite sami. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuuule

01.01.2022 17:21

Nema od manipulacije ništa, to se samo vraća "crna magija" onome ko ju je upotrebio....

Odgovori 14 0
Kaja

01.01.2022 19:21

Žena od 28 godina pravi scene i lomi po Za druzi zato što nije dobila poklone za Novu godinu. Kakav se tu može dati komentar a da se ne osvrnemo na psihičko stanje takvih osoba. Više je nego vidljivo da kod Dalile mnogo toga ne valja. Uz to, žena od 28 godina se ne pita da li ljudi rade, imaju novca za lekove, hranu, plaćanje računa...,ne razmišlja da je učinila i izgovorila mnogo ružne stvari i samim tim razočarala porodicu i prijatelje te nisu željeli da joj kupuju poklone. Sad mi je tek i u potpunosti jasno šta je Dalila radila Dejanu 5 godina i udaljila ga od njegove porodice, a on je mlad,neiskusan i nezreo kupovao mir i zataškavao sve njene uspade kao što je i sad pokušao u Zadruzi. Nije uspeo zataškati i prati sve njene ispade i ludila, kamere su pokazale pravu istinnu njihovog odnosa. On se polako buni ali navika je kod njega velika, možda i strah od Dalile i onoga šta je u stanju uraditi. Zbog toga joj stalno popušta i vraća joj se. Mislim da Dalila ima ozbiljnu dijagnozu a i Dejanu pod hitno treba psihološka pomoć.

Odgovori 16 0
Veljko

01.01.2022 19:47

Da je htela pobegla bi. Folirantkinja.

Odgovori 10 0