LJILJA NE ODUSTAJE OD NIKOLE GRUJIĆA: Objavila SLIKU na Instagramu pa jasno poručila OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljilja Grujić, žena od Nikole Grujić je jasno stavila do znanja da ipak nije odustala od svog supruga, pa je tako poslala emotivnu poruku.

LJILJA NE ODUSTAJE OD NIKOLE GRUJIĆA: Objavila SLIKU na Instagramu pa jasno poručila OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja je nedavno ozvaničio svoju vezu sa Milanom Šarac, a njegova žena Ljilja se sve vreme oglašavala i jasno davala do znanja da je stavila tačku na njen brak.

Međutim, nakon jučerašnjeg razgovora sa njegovim ocem, Ljilja se predomislila pa je tako čestitala Gruji Novu godinu preko Instagrama. 

Republika

Foto: printscreen

Ljiljina objava na Grujinom profilu

Ljubavi naša, volimo te previše - napisala je Ljilja.

Podsetimo, juče je Nikolu posetio njegov otac koji ga je savetovao da "batali" Milanu i da se pomiri sa svojom zakonitom suprugom.

- Lilja je kod nas. Neće da ide i nema potrebe da ide. Ne može ni zbog kredita a ni ovako. Ti ovo moraš da završiš i to odmah! Reci joj da joj je baba poručila da može da bira! 'Ili Nikola ili ja' tako je rekla. Prekini sve odmah. Ona zna šta to znači! Okreni se pevanju, treniraj, ovo prekini! Na početku je bilo sve okej, sve je bilo kako treba, sada je sve najgore - posavetovao je otac Gruju, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading