RAZVELA SAM SE, MISLIM DA SAM POGREŠILA: Dragana Mitar priznala zbog čega u NOVU GODINU ulazi bez Eda, a sa NJIM je provela najluđu noć! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.01.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar za Republika.rs portal otvorila je dušu i otkrila šta joj je 2021. godina donela, a šta oduzela, pa nam je priznala i zbog čega novogodišnju noć neće dočekati sa Edisom Fetićem.

RAZVELA SAM SE, MISLIM DA SAM POGREŠILA: Dragana Mitar priznala zbog čega u NOVU GODINU ulazi bez Eda, a sa NJIM je provela najluđu noć! (VIDEO)

Foto: ST/V. Lukić

Bivša rijaliti zvezda i članica ,,Modelsica" Dragana Mitar sumirala je 2021. godinu pred našim kamerama, a tom prilikom otkrila je i u kavkim je odnosima sa njenim partnerom Edisom Fetićem, kao i gde će on biti u novogodišnjoj noći. 

 

 

- Za mene je ova godina bila turbulentna, ja volim da pamtim ove lepe, trudiću se da naredne budu lepše i bolje. 

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Dragana Mitar i Deda Mraz

 

Najveći dobitak i gubitak u 2021. godini?

- U ovoj godini sam bila super, hvala Bogu moje okruženje je zdravo, bilo je ljubavnih brodoloma i padova, svašta se izdešavalo, u ovoj godini sam se razvela, toliko dugo sam to čekala, eto, da kažem to mi je obeležilo godinu. Lepa stvar je da mi je Joca krenuo u školu, što se tiče stvari koje bih volela da zaboravim, nije bilo toliko,ali neke moje stvari, da nešto nisam trebala da radim kako sam mislila da treba, mislim da sam pogrešila i da nekim ljudima dugujem izvinjenja. 

Šta si naučila u ovoj godini?

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Dragana Mitar

 

- Ova godina, nekad gledam, kao da se ponavljaju, sličnu neku stvar sam imala i prošle godine, iz godine u godinu kao da mi se dešava deža vu, da li je to jer ih ja izazovem, ili se same vrate, ali i kroz rijaliti, to su sve neke priče koje te vuku, ali mislim da sam sazrela, da sam okrenula život, skroz sam istumbala, potreban mi je mir i sloga. 

Dosta se spekulisalo o tvom odnosu sa Edisom Fetićem, da li ste zajedno ili ne?

- U to više niko ne veruje, ja kažem kao i kod svakog, ja sam rekla da se više ne želim time opeterećivati, ako je nekome suđeno, biće zajedno, rešila sam da se prepustim sudbini, ne možemo da sami sebe usmeravamo, ne želim na silu da radim nešto. Puštam stvari da se dese, dešavaju se prekidi, pauze, to je sve normalno, za sad je taj neki osećaj.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Dragana Mitar Nova godina

 

Sa kim ćeš provesti Novu godinu?

- Novogodišnju noć ću provesti, ja imam inače problem, jer je meni rođendan prvog januara, ja moram pomeriti proslavu, ali ću Novu godinu provesti u krugu porodice, sina, ja to njemu dugujem, jer dve, tri godine nismo slavili zajedno. Hoću da budem sa njim za Novu godinu, a doček ću posle da nadoknadim posle proslavom rođendana. Edo će biti sa svojom decom, jer kad imaš decu, oni su prioritet i mi smo u drugom planu.

 Da li ćeš ispoštovati običaj za Novu godinu i u 2022. ući u crvenom donjem vešu?

- Ja nikada nisam to praktikovala, ili sam zaboravila, nisam ni kupila, ali sam rešila da ću ove godine ispoštovati, rešila sam da vidim da to promenim, možda zato što nisam to radila, možda mi se prepliću. To ću ti javiti! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Nada

01.01.2022 13:55

Kakva je ovo lepotica nekad bila. Nos joj ke bio posebno lep. Operisala nos - postala ruzna

Odgovori 10 0
Željko

01.01.2022 17:06

Ne zna ona gde se nalazi niti šta radi. Zašto se sponzoruša ne zaposli?

Nina

02.01.2022 11:11

Ti si nakazo prejahana od svih sto tako ne kazes iskreno kako jeste ti muskarce juris i proganjas a ne oni tebe niko i nista si obicna jadnica