NJENI MAFIJAŠI MI PRETE, POP JE NIJE SILOVAO: Bivši suprug Viki iz Zadruge izneo ŠOK TVRDNJE, zadrugarkina priča je laž? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu portala Republika.rs javio se Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije Mitrović, sa kojim ima ćerku. On je u svojoj ispovesti tvrdio da mu mafijaši prete zbog svega što je spreman da iznese u javnost.

NJENI MAFIJAŠI MI PRETE, POP JE NIJE SILOVAO: Bivši suprug Viki iz Zadruge izneo ŠOK TVRDNJE, zadrugarkina priča je laž? (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Priča koja je na početku obeležila rijaliti ,,Zadruga 5", svakako da je prošlost mlade devojke Viktorije Mitrović. Naime, kako je poznato, Viktorija je pred milionskim auditorijumom priznala da je napastvovana sa samo 12 od strane sveštenika. Portal Republika.rs našao se na licu mesta u rodnom mestu mlade Viktorije, a njena porodica je pred našim kamerama pričala o svemu što se tada dešavalo. 

 

 

Sa druge strane, poznato je da Viktorija iza sebe ima jedan brak, sa bivšim suprugom Robertom Mitrovićem, sa kojim je dobila i ćerkicu. Robert je, nakon brojnih Viktorijinih poteza u rijalitiju odlučio da progovori za medije, pa se javio na našu adresu, tvrdeći da je njegova bivša supruga izmislila priču o silovanju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović

 

- Daću vam malu informaciju što se tiče Viktotije, više me je blam i sramota zbog moje ćerke kakva je ona majka, ovo je prevazišlo svaku meru, vreme je da otkrijem, ovo neću tolerisati. Pop nije silovao Viki, zato mogu i na poligraf ako treba ići, diktiram njene reči koje znam i govorila mi je sve detalje i kunem se u svoju porodicu i u Boga, i u dete da ne lažem, znači diktiram njeno, za detalje dalje ću kasnije ispričati, nisam hteo ići protiv nje, jer je majka moje ćerke, ali ovo je omalovažavanje naše ćerke, više neću ćutati, pa nek mi prete i dalje njena mafija, ali ovakva žena neće čuvati moju ćerku - tvrdi Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Željko

01.01.2022 17:10

Žena lažov. U rijalitiju laže i optužuje popa za silovanje. SRAMOTA!

Odgovori 15 4
Zana

01.01.2022 20:36

Kakva je ona majka ?zar se ne stidi da je kcerka vidi da je polugola, da se opija , da nalazi kombinacije u Zadruzi... Ako je jos slagala i za silovanje , sta reci no da je o d v r a t n a !