ON JE POBEDNIK ZADRUGE 5? Numerolog otkriva sve o Dejanovoj novoj LJUBAVI i POMIRENJU sa Dalilom, a tek šta ČEKA Maju i Janjuša! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.12.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novogodišnjem specijalu odlučili smo da ugostimo numerološkinju Ivku koja nam je otkrila ko će odneti laskavu titulu pobednika rijalitija ,,Zadruga 5", kao i sve o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića!

ON JE POBEDNIK ZADRUGE 5? Numerolog otkriva sve o Dejanovoj novoj LJUBAVI i POMIRENJU sa Dalilom, a tek šta ČEKA Maju i Janjuša! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

 

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" dobio je novu sferu interesovanja i gledanosti kada je Dalila Dragojević odlučila da svog venčanog supruga Dejana Dragojevića prevari sa FIlipom Carem, koji ju je nešto kasnije i ostavio zbog Maje Marinković, pa je ta ljubav i afera bila zapravo uzaludno protraćeno vreme i gubitak odnosa sa mužem. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ivka numerolog

 

No, kako se stvari menjaju iz dana u dan, mi smo odlučili da vidimo šta je rijalitiju ,,Zadruga 5" zapisano u brojkama, budući da meri neviđenu gledanost do sada, Ivka numerolog otkriva sve o turbulentnim odnosima u Beloj kući. 

Dalila i Dejan Dragojević pomirenje!

- Dalila i Dejan brak iz inata, evidentna ljubav sa njegove strane, sa njene ne, ona je želela dete od dobrog čoveka, on se nadao da je dobra žena, ali od toga ništa. Pratim dešavanja, to sam rekla, molim Boga da ne dođe do pomirenja, to bi bilo ravno ludilu, kada je Dejan u pitanju, ja numerološki ne vidim da mogu da se pomire i da žive kao pre, ali pošto su u rijalitiju popričaju, poljube i dodirnu to će se dogoditi, ne navijam za to, čak sam i numerolški rekla da je Dejan podložan njenoj manipulaciji, u decembru, to se i dešava, ja negde stojim čvrsto da se neće pomiriti, a 2023. Dejanu dolazi odlična devojka, iz germanske zemlje, u njegov život, ali ako se pomiri sa tom, mi sudbinu možemo da promenimo. On ima opciju da ode iz te loše priče, ali vidim da se on vraća, ja sam jako tužna, kao žena i kao neko ko to prati, meni je to van svake pameti. Međutim, njihovim pomirenjem je došlo do rascepa u moždanim vijugama kod Filipa Cara, i tek će da poludi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su karma!

- On i Maja su prijatelji sa povlasticama, ona ga izgrebe da bi to bilo gledano, ali on nju ne zanima, ona voli Marka Janjuševića. Oni su jako povezani, Janjuš i Maja, oni su karmička priča, između njih neće biti ničega, kad kažem karma, to je da si skoncentrisan na nekoga, iako nisu u vezi. 

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Milan Janković Čorba

 

Pobednik Zadruge 5!

- Eventualni pobednik, po numerologiji, ja ću vam reći, Stefan Karić ima ozbiljne aspekte za pobedu, i ja se nadam da će naš narod da skapira to. Meni će biti žao ako ne pobedi, sve su mu petice, a to mu je čista pobeda. Stoji ogromna svota novca, ja sam ih sve taksativno gledala, numerološki stoji da Stefan može da pobedi. Može da se desi drugo mesto da bude Janjuš, da. Zapravo drugo ili treće, a verovali ili ne, sada ćete da popadate, moguće je da će iako je Dalila omražena, ona ima ludu armiju fanova, prvo i drugo mesto će biti između Dalile i Dejana, s tim što će Dejan biti omražen u ljudima, ako se pomiri sa Dalilom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Anđela

31.12.2021 15:29

Ala se ovaj numerolog nalupa.

Odgovori 21 2
Auuu

31.12.2021 23:26

@Anđela - Ko Maksim po diviziji

Odgovori 10 1
Željko

01.01.2022 17:31

Dejan je izdao roditelje, brata, sestru, rodjake, prijatelje, drugare iz Zadruge i podršku publike. Dejan je lažov i folirant. Sve je dogovor i gluma zajedno sa Dalilom. Dobili povećanje honorara i moguća pobeda u Zadruzi.

Odgovori 11 1