MISICA UGOSTILA ŽENU OD SULTANA: Komentarisale zadrugare, dok je Milena bez dlake na jeziku komentarisala aktuelnosti! (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA

Zadruga

30.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj emisiji ''Minsko polje' sa Jovanom Ljubisavljević", spojili smo nespojivo, te su gosti ovog četvrtka dve uspešne dame, pevačica Tijana eM i urednica Rijaliti magazina, Srpskog telegrafa, Milena Videnović.

MISICA UGOSTILA ŽENU OD SULTANA: Komentarisale zadrugare, dok je Milena bez dlake na jeziku komentarisala aktuelnosti! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prednovogodišnja specijalna emisija "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" i ove nedelje zagarantovano pomera sve granice. 

U ovoj emisiji oči u oči našle su se Jovana i Žena od sultana, Tijana eM, koju su mediji spajali sa Stefanom Karićem. 

Tijana je komentarisala smešne klipove, ali i Jovani pokazala svoj skriveni talenat. Naime, pevačica je oduševljena zadrugarkom Deniz Dejms, pa je izimitirala jednu od smešnih situacija ove zadrugarke. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jovana, Tijana i Milena, Minsko polje

 

U prednovogodišnjoj emisiji našla se i urednica Rijaliti magazina, Srpskog telegrafa, Milena Videnović. 

Nakon situacije u rijalitiju gde je zadrugarka Sanja Grujić plakala jer se nije slikala za naš mediji, Milena je dala jasan komentar. 

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" možete pogledati u videu na početku teksta.

 

A, ujedno s obzirom da je ovo poslednja epizoda u ovoj 2021. godini, ekipa emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", želi vam srećnu novu 2022. godinu! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

30.12.2021 19:17

Lepo uao mi je sto je kratko trajalo devojke su predivne i imaju sta da kazu.