DEJAN MANIPULIŠE, NIŠTA MU NE VERUJEM: Dalilina drugarica ŽESTOKO oplela po bivšim supružnicima!

Autor:

Zadruga

30.12.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilina prijateljica oglasila se nakon pomirenja njene drugarice sa Dejanom Dragojevićem.

DEJAN MANIPULIŠE, NIŠTA MU NE VERUJEM: Dalilina drugarica ŽESTOKO oplela po bivšim supružnicima!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević ne izbijaju iz medijske pažnje nakon što ga je zadrugarka javno prevarila i okončala brak od pet godina, a potom su se i pomirili.

Njih ljubavni odnos se menja iz dana u dan, a sada se oglasilai Dalilina drugarica iz detinjstva koja je bez dlake na jeziku progovorila o bivšim supružnicima.

 

 

- Iskreno sam šokirana ovim ponašanjem. Ni ja sama ne znam šta može da se desi. Dalila jeste uradila to što jeste, ali je bar bila iskrena za razliku od Dejana koji sve vreme manupiliše situacijom, kako bi sve išlo u njegovu korist. Imam utisak da se sladio svime što joj se desilo sa Carem, pa kada je video da se uzdigla kao feniks, opet joj se priklonio. Da li zbog kadra, da li zbog emocija, ko zna - priča prijateljica za Pink.rs i dodaje da Dejanu ništa ne veruje.

 

 

- Ne bih volela da je izmanipuliše, sada kada je slaba i emotivna. Njemu definitivno ništa ne verujem! U početku je glumio žrtvu, svi su ga žalili, niko nije verovao u ono što Dalila priča, a sada su svi priznali da je u pravu i došli na njene reči! To je njen život, ako je ona srećna i ja sam, nikada se nisam mešala u njene izbore, ali mu ponavljam ništa ne verujem - izjavila je Dalilina drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading