BIO SAM ZATVOREN, TO MI JE NAJVEĆI GUBITAK: Bivši zadrugar posle Zadruge se promenio iz korena, a zbog pitanja o CRVENOM VEŠU se šokirao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši zadrugar Mišel Gvozdenović progovorio je o 2021. godini, otkrio je sa kime će provesti novogodišnju noć, a evo šta mu je najveći gubitak.

BIO SAM ZATVOREN, TO MI JE NAJVEĆI GUBITAK: Bivši zadrugar posle Zadruge se promenio iz korena, a zbog pitanja o CRVENOM VEŠU se šokirao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vrsni pevač i bivši zadrugar Mišel Gvozdenović u velikom novogodišnjem razgovoru pred našim kamerama otkrio je kakva je za njega bila 2021. godina, kao i o planovima za sledeću. Naime, Mišel se tokom 2021. godine potpuno promenio, a u žižu javnosti je došao tokom njegovog boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4". Publika ga je zavolela zbog njegovog drčnog stava, ali i vanserijskog glasa. 

 

 

Na pitanje da nam otkrije kako gleda na 2021. godinu, kao i da li u porodici imaju neku tradiciju, on govori: 

 

 

- Tradiciju, iskreno, nemamo, samo se okupimo, a to je retko kada, ali volimo, da jedemo zajedno, u porodičnoj atmosferi, drago mi je da ću biti sa porodicom, podsetiću se tog detinjstva, radi se skoro svaki vikend, pa se desi ta nova godina, rekao sam ove godine neću da radim, hoću da budem slobodan. Ako ne računamo prošlu Novu godinu, bio sam u Zadruzi.

Na pitanje da li će u Novu godinu ući u crvenom donjem vešu, začuđeno je odgovorio.

- Ne planiram, nisam neko ko veruje u to. Ja sam neko ko veruje u dobro i da se dobro dobrim vraća.

 

 

Upitali smo i Mišela da li je pripremio poklone za svoje najmilije i kako inače provode novogodišnje praznike. 

- Čestitam prijateljima i najbližima, uvek ih pozovem ili pošaljem poruku. Ja ne spremam poklone, mi dajemo poklone tokom cele godine, preko cele godine.

Za kraj razgovora Mišel je sa nama podelio i koji je njegov najveći gubitak tokom 2021. godine. 

 

 

- Najveći gubitak, mislim da 2021. godina nije bila laka za mene, bio sam tamo negde u zatvorenom prostoru, ali sam se izborio, to je moj dobitak, a nisam izgubio ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading