MILJANA MALTRETIRALA DADILJU! Kulićeva psihički i fizički zlostavljala žene koje su joj čuvale dete, pa krivicu SVALILA NA NJIH!

Autor:

Zadruga

29.12.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić maltretirala dadilju Željka Kulića.

MILJANA MALTRETIRALA DADILJU! Kulićeva psihički i fizički zlostavljala žene koje su joj čuvale dete, pa krivicu SVALILA NA NJIH!

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Pre dve godine u javnosti odjeknula je kao bomba vest da Miljana Kulić maltretira svoju tadašnju dadilju Slavicu, čak je isplivao i snimak na kom se čuje Miljana koja se skandalozno ponaša prema Slavici koja je u jednom trenutku i zaplakala, da bi kasnije istog tog dana napusila svoj posao čuvanja Željka Kulića.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić maltretirala dadilju

Miljana je tada tvrdila da se zapravo radi o tome da je dadilja pravila probleme jer je želela da ima telefon i komunikaciju sa svojim dečkom, što nije moguće, te da je i sama počela da se igra rijalitija. 

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić svalila sve na dadilju

Međutim, ovo nije prvi slučaj zlostavljanja dadilje od strane Kulićeve, već ih je bilo preko deset koje su pobegle glavom bez obzira, a neke su tvrdile da ih je Miljana i fizički zlostavljala, te je to jedan od razloga što je Miljanina majka, Marija Kulić na sebe preuzela čuvanje malog Željka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

29.12.2021 20:01

Umesto da se leci , ona ide na korekciju obrva, na masazu...To joj nece vratiti pamet.

Odgovori 10 0
Željko

29.12.2021 20:31

Miljana je nasilnica i opasna za okolinu. Daj Bože da joj majka Marija poživi mnogo godina da Željko odraste u dobrog ćoveka.

Odgovori 13 1