KAJAĆU SE DO KRAJA ŽIVOTA! Kristijan Golubović NIKAD ISKRENIJI o prevari supruge Ivane: TREBALO JE SAMO DA ME NAZOVE, SVE BIH PREKINUO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.12.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović progovorio je iskreno o činu prevare svoje supruge u rijalitiju ''Zadruga.''

KAJAĆU SE DO KRAJA ŽIVOTA! Kristijan Golubović NIKAD ISKRENIJI o prevari supruge Ivane: TREBALO JE SAMO DA ME NAZOVE, SVE BIH PREKINUO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nekadašnji učesnik rijalitija ''Zadruga'', Kristijan Golubović, bio je gost portala Republika.rs i tada je iskreno govorio o trenutnim dešavanjima u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', te žestoko opleo po Maji Marinković, FIlipu Caru, Dalili i Dejanu Dragojeviću.

- Anomalni čin sva tri učesnika, izazivaju kontroverzu i razbilo je sve tabue, ljudi se gade same pomisli da budu u vezi sa nekim. Ovo je samo repriza Janjuš i Maja samo se drugačije zove čovek, već smo videli to i sa Čorbom i Mensurom. Sistem vrednosti im je dno dna, Car, Dalila, Dejan i Maja su na samom dnu i pokušavaju da iskopaju rupu - rekao je Kristijan, a mi vam prenosimo drugi deo intervjua.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović o prevari

Kako je i sam bio u istoj situaciji, Kristijan otkriva da li bi mogao da bude sa drugom ženom u krevetu, dok je njegova zakonita supruga pored njega.

- To je poligamija, to je origja, blud, razvrat, nemoral. Do onih granica kada padnete na dno, pokušate da odete još dublje. Ja sve što sma uradio Ivani Veljković, ne treba da bude ni za polemiku, a kamoli za pohvalu. Ja kao takav i dan danas se kajem zbog tog postupka, jako nemoralno i nečasno urađeno sa moje strane. A opet je bilo izazvano nekim velikim razlozima, a da me je samo jednom pozvala tada i rekla svašta, mislim da bih bio kao da me je brzi voz pregazio, ja bih se odmah trgao, tog momenta mislim da bih sa Kristinom završio - iskren je Kristijan i dodaje:

- Kajem se i kajaću se ceo život.

Šta je Krisijan Golubović još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Otisao na vreme....

29.12.2021 20:06

Jadna je to zemlja u kojoj je ovaj kriminalac estradna licnost!!!

Željko

29.12.2021 20:34

Nema pravo da kritikuje jer je i on taj animalni i nemoralni čin učinio.

Dragan

30.12.2021 14:01

Jadno je to što se uopšte pojavljuje na TV i u medijima