MILICA VESELINOVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Progovorila o njenom i Mensurovom odnosu, dok se on MAZIO SA ANOM JOVANOVIĆ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.12.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović komentarisala je u radio - emisiji ''Amnezija'' krah svoje veze sa Mensurom Ajdarpašićem, što njega nije preterano zanimalo, te je uživao u društvu Ane Jovanović.

MILICA VESELINOVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Progovorila o njenom i Mensurovom odnosu, dok se on MAZIO SA ANOM JOVANOVIĆ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Danas Sale Luks i Bane Čolak vode emsijiu ''Amnezija'', a jedna od gošći bila je i Milica Veselinović, koja ne može da preboli svoj krah veze sa Mensurom Ajdarpašićem, te je komentarisala celokupnu situaciju, dok je Mensur za sve to vreme uživao na kauču sa Anom Jovanović, prema kojoj gaji određene emocije.

- Ja odavde ne mogu da pobegnem, biću jaka. Promenila bih svoje drsko i bezobrazno ponašanje prema njemu - priznala je Milica, ali Mensur nije obraćao pažnju na njeno izlaganje, već je svu svoju pažnju posvetio Ani.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić u društvu Ane Jovanović

- Ja ću biti dostojanstvena, držaću do sebe i neću da se mešam Ani i njemu. Kao što ima komunikaciju sa drugim devojkama, tako ima i sa Anom. Ja sam delom kriva, jer sam prva krenula da ljubomorišem. Svi su se smejali zbog moje rekacije zapravo, njemu je to bilo smešno. Za druge devojke nije ni imao prilike da komentariše. Vreme će pokazati sve - rekla je ona, zaključivši da su sada oboje slobodni i da mogu da rade šta žele.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading