TAKI POTPISAO TUŽBU ZA CARA, OPELJEŠI ĆE GA ZA 35. 000 EVRA: Majin otac odlučio da presavije tabak! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

29.12.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs uhvatio je Takija Marinkovića u društvu advokata.

TAKI POTPISAO TUŽBU ZA CARA, OPELJEŠI ĆE GA ZA 35. 000 EVRA: Majin otac odlučio da presavije tabak! (PAPARACO)

Foto: Republika.rs

 

Ekipa portala Republika.rs uhvatio je oca Maje Marinković, Takija Marinkovića u društvu poznatih advokata u jednom prestoničkom lokalu. Taki je, kako saznajemo, odlučio da se konsultuje sa advokatima o mogućnosti tužbe koju može da podnese protiv Filipa Cara, zbog stvari koje je uništio njegovoj ćerki. 

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Taki Marinković

 

Podsetimo, Taki je za portal Republika.rs dao prvu izjavu nakon što je Car uništio Maji stvari, samo noć ranije, a detaljnije šta je Marinković poručio pročitajte OVDE

Paparaco našeg portala zabeležio je trenutak kada je Taki sedeo na ručku sa poznatim beogradskim timom advokata, koje je unajmio kako bi mogao da zaštiti ćerku. Kako izvor koji je bio na licu mesta otkriva, svota novca koju je čuo o kojoj je Taki razgovarao nadmašuje i 35. 000 evra. Podsetimo, Taki je za medije istakao da je vrednost stvari koju je poslao svojoj ćerki Maji u rijaliti baš u ovoj vrednosti, zbog čega je i odlučio da se raspita o tome da ukoliko odluči da podnese tužbu protiv Cara, koje su šanse da slučaj bude u njegovu korist. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković sa advokatima

 

- Čuo sam da se Taki konsultuje oko tužbe za Cara i stvari što je uništio Maji, pominjali su nešto 35. 000 evra, nisam siguran zaista, ali vidim da Takiju nije baš svejedno, bukvalno je sedeo satima sa advokatima u restoranu, gde su razmotrili ceo slučaj. Prolazio sam nekoliko puta pored njih kako bi video o čemu se radi, oni su imali hrpu papira oko njih i drugi put kada sam prošao video sam na papiru da je napisao 35. 000 evra - otkriva izvor za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Zana

29.12.2021 17:47

Cime se pametan stidi, time se budala ponosi. Ne vidis da ti je kcerka nimfomanka i da je agresivna jer, grebe, stipa, ujeda , baca stvari, lomi , gadja partnere , ma kako se oni zvali. Istu nimfomaniju i agresiju pokazala i prema Janjusu i prema Caru. Da li je nju sramota sto se je**ala sa novim partnerom na metar udaljenosti od bivseg ? Tu , pored nje, bivsi partneri : Janjus, Corba, Mensur i ko zna koji jos ...i sadasnji, Car. Izgleda da ona ne moze u stvarnom zivotu da nadje partnera, nego samo u rijalitiju. Kcerka ti se je*e javno , sa partnerom, pred kamerama, koje vide milioni gledalaca. Kcerka javno pred kamerama izgrebala lice Caru, Marijani , sto opet videlo milioni gledaoca. Corpus de licti. Careva rodbina neka takodje presavije tabak i tuzi Maju zbog toga sto je Car od nje doziveo i fizicku bol i psihicko maltretiranje. A , to je mnogo vise u odnosu na neke krpice cije si cene naduvao , bez pokrica. Koliko kosta sto Car mora da ti sexsualno zadovoljava kcerku da ne bi bio izgreban, udaran na spavanju, da mu ne bi unistavala garderobu, naocare...da ga ne bi gadjala kamenjem ?

Odgovori 22 1
Aurora12

29.12.2021 19:41

Koga ova budaletina tuzi??? Da li ovaj ima mozga da vidi sta ova njegova ulicarka od cerke radi. Pokri se bre usima i vodi cerku na lecenje. Nisam fan Filipa Cara, ali ova ulicarka iz Belog potoka ne zna nista drugo nego da bude agresivna. Supljoglava plasticarka umislila da je neka zvezda. Odvratno.

Odgovori 10 1
Željko

29.12.2021 20:48

To nisu njegove stvari da bi ga tužio.

Olja

29.12.2021 21:01

Ima li itko normalan da ovom picopjevcu Takiju kaze da je njegova kci teski psihicki bolesnik i umjesto sto baca pare na advokate,taj novac ulozi u ozdrdravljenje svog djeteta. Sumirajuci sve njegove izjave i oglasavanja,tvrdim da i on ima neku sifru i da bi uz konsultiranje sa strucnim licima trebao da se i on pozabavi svojim psihickim zdravljem. Svi mi volimo svoku djecu iznad svega,ali pogresno je ocigledan psihicki poremecaj svog dheteta skrivati iza popularnosti,rejtinga,novaca. Porucite Marinkovicu da je njegovo dijete zivotno ugrozeno,jer suicidno ponasanje,a svjedoci su i Car,Sebez ,Janjusi mnogi drugi,takvom ponasanju ,nerijetko imaju tragican ishod.

Odgovori 10 1