MAJA UNIŠTILA LICE MARIJANI, NOKTE JOJ ZARILA U OBRAZE: Nanela joj povrede, svi su šokirani šta je uradila zadrugarki (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.12.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković unakazila je lice Marijani Zonjić tokom sinoćne tuče.

MAJA UNIŠTILA LICE MARIJANI, NOKTE JOJ ZARILA U OBRAZE: Nanela joj povrede, svi su šokirani šta je uradila zadrugarki (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivana Šopić je sinoć ušla na imanje kako bi pomogla zadrugarima da obave specijalni zadatak. Učesnici su imali zadatak da podele međusobno novogodišnje poklone. Marijana Zonjić je u jednom trenutku i sela kod Filipa Cara što je Maju dovelo do ludila te je nasrnula na Marijanu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Obezbeđenje i zadrugari su Marijanu i Maju jedva razdvojli. Mnogi su osudili ovaj Majin potez s obzirom da je Marijanu izgrebala po licu i nanela joj vidljive povrede.

Pogledajte kako izgleda Marijana nakon tuče sa sa Majom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

29.12.2021 10:10

Momentalna diskvalifikacije Maje. U protivnom, mora da reaguje MUP zbog njenog fizickog nasilja nad Marijanom. Izgrebano lice je corpus de likti, a postoji i snimak. Maja zivotno ugrozava par zadrugara. Sada joj je fokus Marijana . Ista situacija je i sa Tarom koja ne podnosi Andjelu. I Maju i Taru izbaciti, pod hitno !

Odgovori 25 3
mm

29.12.2021 10:25

sad je maja upravu ona je sve vreme [provocira dira njene momke i ogovara

Odgovori 4 17
Vlada

29.12.2021 10:40

Izbacite nasilnicu Majakitu.

Odgovori 26 2
Olja

29.12.2021 10:40

Doticnoj Maji,kao i ostalim silikonusama koje spavaju do podne,bolje je da uzmu metlu i dzoger u ruke i ociste kucu.A ne da se biju i svadjaju po ceo dan.Sve isti ciste,a ove nafrakane leze po ceo dan ili se vataju sa nekim momkom.Maju kako nije sramota? Ako je jadni otac koji je nije vaspitao mora da je trpi,nemoraju drugi da trpe njeno ludilo.Ona ce danas ,sutra da bude necija majka i zena.Jaje jedno ne zna da isprzi,ali zato zna da spava sa momcima.

Odgovori 24 5