KRLE SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATIO OCU: Zadrugar otkrio šta ga je emotivno razorilo, pa poslao VAŽNU PORUKU svojoj porodici! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.12.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Krstović Krle se tokom emisije rasplakao i obratio ocu emotivnim rečima.

KRLE SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATIO OCU: Zadrugar otkrio šta ga je emotivno razorilo, pa poslao VAŽNU PORUKU svojoj porodici! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjeg emisije Stefan Krstović Krle zatražio reč za sam kraj, Ivana Šopić mu je omogućila da se obrati svojoj porodici:

- Samo sam želeo da kažem zašto me je Mića dokrajčio. Želim tati svom da poručim da sam mu zahvalan na svemu, da znam šta znači nemati, pa imati. Omogućio mi je sve u životu, a znam da nisu imali. X puta je plakao... Mene je posebno pogodilo kada sam došao da se pozdravim sa mojima pre dolaska u Beograd, otac mi nije bio tu, on nije za ovo i to ga je mnogo pogodilo. Rekao mi je da je mnogo ljut na mene. Nije želeo da se pozdravi sa mnom. Meni je mnogo teško kad se setim toga, ne mogu to nikako da izbacim iz glave. Uvek je bio tu za mene, a kad se malo bolje setim, mnogo je teških stvari prošao zbog mene. Moram da mu se zahvalim - plakao je Krle.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović Krle 

- Mojoj majci je za par dana rođendan, ovo je druga godina kako nisam... Baš mi bude teško, sama je, često bude sama. Trudim se da ne zaplačem i da se smejem, ali mi bude teško. Doživljavam lično neke stvari - takođe je priznala Sandra Rešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading