MAJA IMA TELO ŽENE, A MOZAK MUŠKARCA: ŠUTNULA Cara, OPROSTILA Janjušu, pa LJUBILA Čorbu!

Autor:

Zadruga

28.12.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaš koliko je bilo lepo sve što smo imali. Mislim da možemo da se vratimo na staro. Ti si mi podrška uvek bio za sve, pričala je zadrugarka reperu

MAJA IMA TELO ŽENE, A MOZAK MUŠKARCA: ŠUTNULA Cara, OPROSTILA Janjušu, pa LJUBILA Čorbu!

Foto: printscreen

Učesnica "Zadruge" Maja Marinković ponovo je prevazišla samu sebe! Naime, ona je tokom jučerašnjeg dana na imanju pravila haos s tri bivša momka, pa je nakon brutalnih tuča, svađa i prekida veze s Filipom Carem oprostila Marku Janjuševiću Janjušu sve uvrede, a potom se osamila da bi se ljubila s Milanom Jankovićem Čorbom! Nakon što je Lepi Mića, kao gazda, Maju i Čorbu poslao u izolaciju, kod Marinkovićke su proradile emocije, pa je rešila da se vrati reperu s kojim se viđala i pre ulaska u ovu sezonu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja i Čorba u izolaciji

Tokom svađe sa Carem Maja mu je prebacila to što se zbližio sa MS Aleks i na taj način je namerno ponižava, te i zbog toga što ga je uhvatila dok je pričao s Dalilom, pa je smislila plan kako da mu se osveti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Car se svađaju

- Filipe, ti dobro znaš da sam bolja riba od svih tvojih bivših zajedno! Videla sam šta radiš sa Dalilom, muvaš se namerno s Aleks, ali kod mene to ne pali. Ako budem čula da me ogovaraš kod jedne ili druge, videćeš šta će da te snađe. Od sada si za mene vazduh, ali opet pazi šta radiš - napomenula je Maja, a on joj je odbrusio da mu ne prolazi kad se sa nekom cimerkom bude muvao.

Marinković posle tri i po godine posetio sina

Bivši učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković posle tri i po godine navodno je otišao u Niš da vidi sina Željka Kulića, kojeg je dobio tokom veze sa Miljanom Kulić. Međutim, njegov dolazak navodno je izazvao žestoku dramu u domu porodice Kulić.

- Danima sam zvala Ivana i ubeđivala ga da dođe da vidi sina. Željko pati što nema oca, svako veče viče: "Tata, tata!" Zbog njegovih suza sam zvala Ivana da dođe. Prvi put je najavio dolazak, pa se nije pojavio, a onda je drugi put došao. Željko i ne zna ko je taj čovek. Generalno voli sve muškarce, pa je prišao i Ivanu, a on je sve vreme sedeo u dnevnoj sobi i gledao televiziju s mojim roditeljima. Onda je uzeo da se slika s detetom. Moja majka ih je fotografisala. Napravio je jedno 50 slika na različitim mestima u kući da bi ispalo da je ne znam koliko vremena proveo s njim. Sa mnom nije hteo ni da priča, bio je užasno bezobrazan - rekla je Miljana.

Ona je potom tražila Janjuša, zamolila ga da s njom izađe u dvorište da bi porazgovarali, pa se jadala da joj nedostaje.

- Setila sam se skoro kako nam je bilo lepo dok smo bili zajedno. Ponekad poželim da se to vreme vrati jer mi ni s jednim nije bilo kao s tobom. Sad kad je sve prošlo, molim te da mi oprostiš za sve uvrede i udarce. Ništa nije bilo namerno - pričala je Marinkovićka, a Janjušević je sve iznenadio odgovorom:

- Majo, sve ti je oprošteno. Nije dobro ni za tebe ni za mene da se spajamo. Bolje je ovako.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Janjuš

Posle razgovora sa bivšim košarkašem zadrugarka je otišla kod trećeg bivšeg! Pojurila je Čorbu, pa je ubrzo usledio i poljubac.

- Milane, mnogo si mi falio! Znaš koliko je bilo lepo sve što smo imali. Mislim da možemo da se vratimo na staro. Ti si mi podrška uvek bio za sve, zato te nikad ne bih izdala. Spremna sam da se promenim nabolje zbog tebe - pričala je Maja, pa je Čorbu i sebe prekrila bundom da bi ga poljubila.

Ona se na kraju okrenula ka kameri, pa zahvalila njegovoj majci Jadranki što ju je lepo prihvatila, a onda je pozdravila.

Dejan i Dalila se svađali, pa imali seks

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su posle žestoke svađe tokom emisije završili u spavaćoj sobi pod jorgan planinom, pa su se mazili i usput sve vreme pokušavali sa sakriju da su imali seks. Rijaliti-par je neko vreme bio razdvojen, pa im očigledno nedostaju rituali koje su imali na početku rijalitija, dok Bosanka još nije prevarila Dejana sa Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
mina

28.12.2021 21:17

maja je yakon ya sve

Odgovori 1 10
MladenBg

29.12.2021 09:06

@mina - Kakav zakon. Treba da te dobro nalupa, izgrebe i davi pa da cujem onda komentar. Ajde ne lupetaj ova ulicarka je jedno ogavno dosadno prazno stvorenje .

sena

29.12.2021 08:48

Jedno nemogu da osporim ova devojka ima hariymu i ludilo koje muskarci vole

Odgovori 1 10
Janko

02.01.2022 12:11

@sena - Niko ne voli da ga žena ponižava i povredjuje. U Zadruzi ženama se oprašta nasilje a muškarci kažnjavaju. Tako je izgleda i u Zadruzi i van Zadruge.