LJUBU PANTOVIĆ URNISALI KOMENTARIMA ZBOG OVE SLIKE! Okitila jelku sa po 500 EVRA, ali svi gledaju u njenu ZADNJICU i poručuju MONSTRUOZNE STVARI

Autor:

Zadruga

28.12.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović izazvala je buru komentara na račun izgleda i poziranja.

LJUBU PANTOVIĆ URNISALI KOMENTARIMA ZBOG OVE SLIKE! Okitila jelku sa po 500 EVRA, ali svi gledaju u njenu ZADNJICU i poručuju MONSTRUOZNE STVARI

Foto: ST/Petar Divac

Bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović neretko objavljuje fotografiee svog tela i hvali se figurom na kojoj bi joj mnoge mlađe dame pozavidele, ali ovog puta je otišla malo dalje, pa šokirala sve pratioce fotografijom na kojoj pozira ispred jelke u provokativnom autfitu.

 

 

Naime, Ljuba je pozirala u kratkom crvenom miniću, okrenuta leđima, a visoke štikle i prizor zadnjice je sve raspametio. Međutim, mnogima se ovo nije dopalo, te su je osudili, kako kažu zbog ponašanja u godinama koje ima. Ono što je sve dodatno isprovociralo jeste činjenica da je svoju jelku okitila novčanicama od po 500 evra, te su je žestoko izvređali u komentarima.

- Da li ste vec okitili jelku?! I da, za one što će odmah da uveličavaju sliku, ništa se ne vidi, ništa ne viri i nema ničega što bi vaši mozgići želeli da vide. Srećno svima koji kite - napisala je Pantovićeva.

 

 

- Ja ne verujem koliko si prosta za ženu u godinama. A mogla si da budeš dama.

- Ne znam da li je užasnija slika ili opis

- Stidi se babo- samo su neki od komentara ispod fotografije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

28.12.2021 13:57

Ima li ova zena ogledalo da se vidi na sta lici ? Preterala je u zahtevima za dobijanje dimenzija kod uradjenih estetskih operacija .

Odgovori 17 1
Željko

28.12.2021 14:14

Zašto Ljubiša ima velike grudi?

Odgovori 16 1