ŽELJKO PATI ZA OCEM, PREKLINJALA SAM GA DA DOĐE: Miljana Kulić OČAJNA, naterala Ivana Marinkovića da vidi SINA!

Autor:

Zadruga

27.12.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je napokon uspela da natera bivšeg dečka Ivana Marinkovića da obiđe njihovog sina Željka.

ŽELJKO PATI ZA OCEM, PREKLINJALA SAM GA DA DOĐE: Miljana Kulić OČAJNA, naterala Ivana Marinkovića da vidi SINA!

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković napokon je pristao da vidi svog sina Željka, kog je dobio sa bivšom učesnicom Zadruge Miljanom Kulić. 

 

 

Miljana već godinama moli oca svog deteta da dođe da obiđe sina, ali bezuspešno, a sada je Kulićeva rešila da progovori o ovoj porodičnoj drami.

 

 

- Danima sam zvala Ivana i ubeđivala ga da dođe da vidi sina. Željko pati što nema oca, svako veče viče: "tata, tata". Zbog njegovih suza sam zvala Ivana da dođe. Prvi put je najavio dolazak, pa se nije pojavio, a onda je drugi put došao - kaže Miljana za Informer, i dodaje da kada je Ivan napokon došao, nije želeo ništa da ima sa Željkom, sem da se slika.

 

 

- Željko ni ne zna ko je taj čovek. Generalno voli sve muškarce, pa je prišao i Ivanu, a on je svo vreme sedeo u dnevnoj sobi i gledao televiziju sa mojim roditeljima. Onda je uzeo da se slika sa detetom. Moja majka ih je fotografisala. Napravio je jedno 50 slika, na različitim mestima u kući, da bi ispalo da je ne znam koliko vremena proveo sa njim. Sa mnom nije hteo ni da priča, bio je užasno bezobrazan - tvrdi rijaliti zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Nislija

27.12.2021 19:48

Sada kad nece budjola i zola da budu tate moraces da raspises konkurs možda se neko i upeca.