ŠOK U BELOJ KUĆI NAKON IZBACIVANJA: Dejan OVO NIJE OČEKIVAO, pomirenje sa Dalilom ga koštalo MNOGO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.12.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je obavio intervjue sa nekoliko zadrugara, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju i pozvao nominovane takmičare Dejana Dragojevića, Nevenu Miličević i Martinu Petrović da mu se priključe, jer je došlo vreme za izbacivanje.

ŠOK U BELOJ KUĆI NAKON IZBACIVANJA: Dejan OVO NIJE OČEKIVAO, pomirenje sa Dalilom ga koštalo MNOGO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko je zadrugarima pojasnio pravila - ispred takmičara nalazili su se papiri sa simbolima šaka i stopala. Oni su morali prvi da dođu do cilja tako što će ispoštovati šemu po kojoj treba da idu. Nevena je odmah stekla početnu prednost i prva stigla do cilja. Martina je kaskala za njom, dok Dejan nije ni hteo da igra igru kako treba. Glasovi će biti duplirani Neveni, s obzirom na to da je prva stigla do cilja.

Nakon dupliranja glasova, Darko je saopštio zadrugarima rezultate. Jedna osoba imala je 18% glasova, druga 19% glasova, dok je treća imala 63%. Najviše glasova osvojio je Dejan, a Dalila ga je odmah zagrlila. Darko je potom saopštio da je najmanje glasova osvojila Martina i da će ona zauvek napustiti imanje.

Zadrugari su se pozdravili sa Martinom i ona se zaputila ka studiju, gde će voditeljka Dušica Jakovljević obaviti intervju sa njom.

Nakon što je Martina izašla iz Bele kuće, zadrugari su započeli Mićinu igru istine, a prvo pitanje postavljeno je Dejanu Dragojeviću: 

- Da li te je iznenadio procenat glasova (63%)? - pitao je Mića.

- Ja ću se ponašati iskreno, bitno je ono kakav jesam. Zarad milijardu procenata neću da sedim sa strane da bih se dodvorio ljudima. Bolje da sam srećan, pa makar sa 63%. Sparta je imala 300 vojnika, pa je pobedila ozbiljnu vojsku. Nisam iznenađen, negde sam očekivao - rekao je Dejan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nedja

27.12.2021 10:02

Daleko je on od slavnih 300 Spartanaca. On ne zaslužuje da mu se ime pomene.

Odgovori 58 8
Zana

27.12.2021 10:59

Ovo nije covek sa dostojanstvom. Jadni su oni koji mu dali podrsku 63 %. Lencuga, neradnik, lazov, koji godinama otpisao porodicu , izdao pretke po veri, gnjida koja izaziva gadjenje, trebao je da ispadne!

Odgovori 83 17
Zana

27.12.2021 11:39

Jadni li su oni koji su glasali za ovu neopevanu budaletinu, gnjidu, koji nam izaziva nagon za povracanjem !

Odgovori 83 12
gile

28.12.2021 01:11

Doturite gnjidi parce kanapa da se makar uradi nesto ko covek.