DOSTA JE BILO LAŽI I MANIPULACIJA! Oglasila se Sanja Stanković nakon što je Matora priznala da je flertovala sa Lunom, Jovani NEĆE BITI DOBRO!

Autor:

Zadruga

26.12.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buru u medijima izazvalo je priznanje Jovane Tomić Matore da je flertovala sa Lunom Đogani, dok su i jedna i druga bile u vezama.

DOSTA JE BILO LAŽI I MANIPULACIJA! Oglasila se Sanja Stanković nakon što je Matora priznala da je flertovala sa Lunom, Jovani NEĆE BITI DOBRO!

Foto: republiaka.rs

Njena tadašnja partnerka, Sanja Stanković, zamerala joj je prisno druženje sa Lunom, ali je zadrugarka ipak negirala činjenicu da su Luna i ona bilo šta radile i imale nešto više. Juče je u razgovoru sa Stefanom Karićem, Matora priznala da je tu ipak bilo flertovanja i da to nije mogla da sakrije od kamera.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Ovim povodom, domaći mediji kontaktirali su  bivšu zadrugarku, Sanju Stanković, kako bi prkomentarisala priznanje svoje bivše partnerke, što je ona rado i učinila uz reči:

- Iznenađena sam, jer je napokon izgovorila istinu. Dovoljno dugo je manipulisala ljudima, ubeđivala ih u izmišljene priče o mojim odnosima, mom životu. Drago mi je da će ljudi napokon videti ko je ona zapravo i da je svaki napad na mene u stvari bio sa namerom da prikrije sopstvene postupke. Pravda je spora ali dostižna, a njen sunovrat tek počinje, dosta je više bilo maski i manipulacija - zaključila je Sanja za portal Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vlada

26.12.2021 11:59

Luna je biseksualka. Voli muškarce i žene.

Odgovori 28 12
Sram te bilo!

26.12.2021 22:57

@Vlada - SRAM TE BILO KOMENTARA! Sram te bilo! Jel jedina devojka koja se iz zezanja poljubila sa drugom devojkom,nije!

Odgovori 4 27
Aleks

27.12.2021 07:05

@Sram te bilo! - Zabavljale se nekoliko meseci - pričala je Matora. To je bila stara ljubav, pre Zadruge. U Zadruzi se tajno nastavila.

Odgovori 16 3
NE LAZI

30.12.2021 11:24

@Aleks - NE LAZI ...poljubila se s Matorom i to je to! i kako si sad ''Aleksa'' kad si ''Vlada'' ahahaha dokoni hejteru