NIJE MU BILO SVEJEDNO: Taki menjao boje dok je čitao tvitove o Maji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" bilo je jako turbulentno. Jovana je ugostila jednog od najpopularnijih rijaliti očeva Takija Marinkovića, oca zadrugarke Maje Marinković.

NIJE MU BILO SVEJEDNO: Taki menjao boje dok je čitao tvitove o Maji! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

A kako u emisiji imamo rubriku gde gosti emisije čitaju tvitove o sebi, tako je i Taki prokomentarisao tvitove koji se vezani za njega i Maju Marinković.

 

 

Prvi tvit koji je bio jeste "Ali Maja Marinković i odgovori mi", a onda nam je Radomir otkrio da li može da kaže koliko puta je Maja to izgovorila:

- Svakodnevno, "reci mi", "odgovorio mi" -  rekao je Taki, a onda otkrio da ona tako i kući rado: 

- I kući tako, videla sam hailjinu i dok ja ne izvadim 50, 60 evra da kupi ona viče "I daj mi da kupim i daj mi" ja odem kod pasa, ona dođe, ja odem u golubarnik ona je i tamo, dok ona ne kupi ono što hoće ne odustaje - rekao je Taki, a onda otkrio da uvek dobije ono što želi.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Taki Marinković

Drugi tvij je glasio "Ali Maja Marinković koja raskine i kaže završili smo kraj je, ali samo pomeni moje ime i ide kanta sa vodom na glavu".

- To je sve rijaliti, ja Maju nikada napolju nisam video sa dečkom, tako da će Car možda biti prvi kojem ću ja da pružim ruku - rekao je Taki i time otkrio da napolju zvanično nije nikada upoznao Majinog dečka.

Treći tvit je glasio: Ovde očigledno nema nikoga ko bi cenio što imam iste patofne za kuću kao Maja Marinković. Samim tim Taki nam je otkrio koliko džakova garderobe je Maja ponela:

- Dvadeset i sad za slavu tri i  za Novu godinu još 7,8. Što je stiglo, što je ona ostavila već spakovala.

Šta je Taki još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gogo

25.12.2021 20:48

TUKI tices prvi u Lazu a uvažena ćerka ce za tobom.