MINSKO POLJE SA JOVANOM MISICOM Taki PROGOVORIO o Majinom ludilu: Plašim se da će je Filip prebiti

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

23.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat portala REPUBLIKA.RS i ove sedmice vam predstavlja emisiju "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", koja se premijerno prikazuje na našem Jutjub kanalu REPUBLIKA svakog četvrtka od 20 časova!

MINSKO POLJE SA JOVANOM MISICOM Taki PROGOVORIO o Majinom ludilu: Plašim se da će je Filip prebiti

Foto: Dragan Kadić

 U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" bilo je jako turbulentno. Jovana je ugostila jednog od najpopularnijih rijaliti očeva Takija Marinkovića, oca zadrugarke Maje Marinković

Na samom početku Taki je Jovani otkrio kako ne podržava neke od postupaka koje u Zadruzi čini njegova ćerka. 

Republika

Foto: ST/D. Kadic

Taki Marinković i Jovana Ljubisavljević u emisiji "Minsko polje"

- Maju nikada ne bih ostavio na cedilu. Ali, nekada ne podržavam neke stvari koje radi, ipak je to javna scena i televizija sa nacionalnom frekvencijom - rekao je Taki. 

Ono što je u studiju sve ostavilo u čudu je Marinkovićeva izjava da je Maja imala razrađeni plan kako da rasturi vezu Filipa Cara i Dalile Dragojević, ali da njeni dogovori sa Stanijom i Aleksandrom nisu urodili plodom, jer je uradila sve mnogo pre roka.

Foto: ST/D. Kadic

Taki Marinković u emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević"

- Imali smo dogovore sa Stanijom Dobrojević i Aleksandrom Subotić. Sve je ovo trebalo da se dogodi pred novu godinu. Bila je pod velikim stresom i tenzijom tako da je za pet sati okrenula rijaliti u svoju korist

Republika

Foto: ST/D. Kadic

Taki Marinković I Jovana u emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević"

U segmentu emisije "Bombastični klipovi", Takiju je pušten klip rusvaja Maje i Cara, na koji je imao komentar da mu ni malo nije svejedno da gleda ovakve stvari. 

- Sad da me pozovete šta da vam kažem. Oni se sada biju, a za pola sata se ljube u krevetu. Nije mi svejedno da gledam ovo. Znam da on nju ne bi udario, ali se mnogo osilio - rekao je Taki. 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" pogledajte u videu na početku teksta. A, ako još niste zapratite naš Jutjub kanal REPUBLIKA gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni sadržaj! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

23.12.2021 19:32

Divna Jovana pametna recita mila bravo za ovako lepo provedeno vreme uz tebe i Takija

Mila

23.12.2021 21:41

Jovana se odlicno snasla, pun pogodak da nju angazujete! Kamera je voli, obrazovana i elokventna je, ide joj to glatko….Sigurno ce nastaviti u tom smeru. Zelim joj srecu, i molim vas nemojte je menjati.

Odgovori 11 2