ON NIJE OSOBA ZDRAVOG RAZUMA: Dejanov bivši prijatelj opleo po njemu: Kuka što ga prozivamo, a njegova priča je BOLESNA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.12.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović i Anđela Đuričić su razgovarali u hotelu o odnosu Dalile i Dejana Dragojević.

ON NIJE OSOBA ZDRAVOG RAZUMA: Dejanov bivši prijatelj opleo po njemu: Kuka što ga prozivamo, a njegova priča je BOLESNA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović je zgrožen ponašanjem svog bivše druga, pa je otkrio šta mu sve zamera.

- Ma, meni je sve to veoma bolesno, on kao podiže nju juče i govori joj kako da se ponaša, i šta je sve uradila i kako se on borio za nju, a onda kao hoće da zalepi šlag Filipu na lice - rekao je Marko.

- Meni nisu jasne te priče njihove - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Ne može osoba zdravog razuma da ima toliko nelogičnosti. On nije reagovao dok ga je žena varala. Neverovatan mi je, zato sam mu i zalepio šlag. On ne raguje tipično za ljude kojima se dešavaju takve stvari. On je gleda, lupa, plače, ljubi. Meni nije jasno, ono nije ljubav - rekao je Marko.

- Ona njega ne voli - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- To bi bilo kao da se ti i ja smuvamo, meni je sumanuto da on ulazi u vezu, a ona priča da je na nuli sa njim. Oni se drpaju, a onda sam pokrene temu u kojoj će biti povređen. Njihova priča je meni bolesna, a on kuka kako mi od njega pravimo psihopatu, a onda ponižava devojku koju kaže da je voli, a onda hoće da zalepi Cara šlagom jer je rekao da je punio Dalilu s*ermom, i da ju je je*ao kao ku*vu - pričao je Marko, pa konstatovao da mu ništa nije jasno.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

22.12.2021 14:37

Dejan je pokazao da je LAZOVCINA , blage mentalne retardacije , sto opravdava njegovo nelogicno ponasanje, njegovu zavisnost prema zeni preljubnici kojoj sve oprasta jer njega lencugu izdrzava zena 5 godina. . U paru, uzivaju da druge potcenjuju, vredjaju , oholi su, jezicavi, sto pokazuje da su duboko nesigurni u sebe i da su puni kompleksa. Odvratni su oboje. Izopaceni. Agresivni. Pfuj !

Odgovori 18 3
Željko

22.12.2021 15:56

Ona ga ne voli, a on je ludak.