MINA VRBAŠKI ŽESTOKO OBRUSILA DALILI: Ti si najveći ODRON, smeće koje VARA muža! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.12.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški oglasila se na svom Instagram nalog, kako bi odgovorila na uvrede upućene njoj od strane Dalile Dragojević.

MINA VRBAŠKI ŽESTOKO OBRUSILA DALILI: Ti si najveći ODRON, smeće koje VARA muža! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

U toku emisije ''Pretres nedelje'' Dalila Dragojevć i Filip Car su ušli u još jedan okršaj gde je zadrugarka htela da se fizički obračuna sa njim. Dalila je napala Filipa da jeljubomoran, a onda je potkačila i njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški.

- Ne možeš ti da mi pričaš, ti si bio sa devojkom koja se deklarisala kao prostitutka - rekla je Dalila, vidno aludirajući na Minu.

Sada se i bivša zadrugarka Mina oglasila na svom Istagram nalogu. Mina je objavila Dalilinu sliku iz "Parova" a ispod je osula žešću paljbu.

Republika

Foto: printscreen

Minina objava

- Zanimljivo kako se u onoj ''disciplini najgora'' mene uvek sete da pomenu, najveći odroni! Te tako večeras gospođa ''imam muža, a imam i dečka'' mene pominje kao najgoru! Pa gospođo Dalila, ono što si ti radila, radiš i pokušavaš sada (Al te niko neće više) nije radio niko! Ej, meni će jedno smeće koje na nacionalnoj frekvenciji vara muža, a da je pritom i on sam prisutan, da kaže bilo šta! - glasio je tekst koji je Mina objavila uz Dalilinu staru fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
MladenBg

22.12.2021 06:52

Ovo je prava slika Dalile i fizicki i psihicki. Nisam fan Mine Vrbaski, ali nema veceg odrona i sljama, punog zla od Dalile Muljic!

Odgovori 13 0
jasna

22.12.2021 10:21

mina udji u yadrugu samo da joj vidimo facu

Odgovori 12 0
Vlada

22.12.2021 17:09

Dalila davala zabadava. A Mina?

Danilo

23.12.2021 14:28

@Vlada - Koja je davala a koja prodavala?