CAREV BRUNO PROGOVORIO NAKON TUČE SA DRAGOJEVIĆIMA! OTKRIO DA LI DALILI I DEJANU SLEDI TUŽBA: Napravila je od njega paćenika!

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

21.12.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipov prijatelj Bruno rešio je da da svoje mišljenje što se tiče Dejana i Dalile Dragojević.

CAREV BRUNO PROGOVORIO NAKON TUČE SA DRAGOJEVIĆIMA! OTKRIO DA LI DALILI I DEJANU SLEDI TUŽBA: Napravila je od njega paćenika!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/whatsapp

Najbolji prijatelj Filipa Cara, Bruno,  progovorio je za Republika.rs o Filipovom odnosu sa Dalilom Dragojević.

Bruno je istakao da je Dalila od Dejana napravila paćenika i da želi da ga ponizi pred svima, a usput je i otkrio da li će Filip tužiti bivšu devojku i njenog bivše-budućeg supruga.

Republika

Foto: printscreen

Dalila i Dejan

- Mislim da neće tužbu podnosit jel on se sa tim ne bavi a njihovo ponašanje je sve ona zakuhala jel je od Dejana napravila pacenika koji ne zna di ganja znači sve i jedna žena ima veći kodeks od njega da poslje svega šta mu je napravila sad ga je uvukla u ovu igru da mu skuri ovo malo mozga šta mu je ostalo i da ga ponizi do kraja a na svoje roditelje je ljut za glupost sramota od muškarca  šta je sebi dozvolio to je moje mišljenje. I sad mu je Filip kriv opet će mu ona isto napravit sa nekim drugim jer ona je takva - priča Bruno i dodaje da je Filip trebada nađe drugu devojku umesto što je ušao sa Dalilom u odnos. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Ovo šta ja vidim ne gledam sve al ovo šta vidim nisam glup brzo uvatim. Umjesto da je našao drugu curu on ovo radi ja bi rade bio sa frajerom nego opet sa njom da mi ovo napravi.

Bruno misli da je Dalila povređena, ali smatra da je ipak sve njen vid manipulacije. 

- Ona je povredena jel je navikla na nešto drugo šta je imala sa Dejanom a to ne ide ovdje kod Filipa. Mislim na sve jel takve osobe imaju suetu na maksu nemoze ona to tek tako zaboravit ne ona nego svako ko radi ovakve stvari pa vidio si kako se ponašala kad je bila sa Filipom prema muzu sa to moraš bit pravi kvarnjak. Ne moze to svako - završava Bruno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Zana

21.12.2021 20:18

Manipulatorka se preko drugih ljudi sveti Caru jer ju je ostavio. To ce raditi vise ili manje preko Dejana, pa Irme, Saleta , Matore...

Odgovori 28 3
jasna

22.12.2021 10:23

bruno je ya sve u pravu yelinpreko drugih osvetu caru

Odgovori 16 0