STANIJU JURILI MATORCI I NUDILI JOJ BRENDIRANE TORBE: Šok priznanje STARLETE, progovorila o PROSTITUCIJI i koleginicama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.12.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević, jedna od najpoznatijih starleti, priznala je sve o prostituciji i starijim muškarcima koji su pokušavali da dođu do nje.

STANIJU JURILI MATORCI I NUDILI JOJ BRENDIRANE TORBE: Šok priznanje STARLETE, progovorila o PROSTITUCIJI i koleginicama! (FOTO)

Foto: Republika.rs

 

Jedna od najpoznatijih starleti Stanija Dobrojević, koja je zapravo i prva započela trend mladih i uspešnih devojaka, koje su javnosti poznate po mnogobrojnim skandalima, bez konkretnog zanimanja, sa izgovorom da su zvezde u usponu, otvorila je dušu o njenim početcima i kako je nekada izgledalo udvaranje muškaraca. Naime, starleta se dotakla da su joj čak i matorci nudili razne ponude, koja je ona otvoreno odbijala. 

 

 

Stanija je retka devojka koja iza sebe iza diplomu državnog fakulteta i to ekonomskih studija, a kroz rijaliti, ističe, da je pokazala sve dobre primere i kvalitete za jednu devojku u 21. veku. Dobrojevićevu, nije tajna, prate dosta mlade devojke, koje su ugledaju na nju, zbog čega je starleta nekoliko puta bila na osudi javnosti, zbog njenih provokativnih fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama. Iako ne voli da govori o novcu, Stanija je za nekoliko godina na estradi uspela da zaradi za penthaus u Rumi, u kom će živeti sa dečkom Markom Markovićem, a govori da je sve zaradila od učešća u rijalitiju. 

 

 

- Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E, sada kada imam status u tom rijalitiju, sad idem zbog honorara, a poslednja dva učešća su mi obezbedila ovaj lep stan koji sada opremam - iskrena je bila Stanija u ''Zvezde Granda Specijalu'', pa dodala da to ipak ne može svako.

 

 

- Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sledeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati pa ako televizija zaradi od tebe, znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano - objasnila je ona.

Na početku Stanijine etape u medijima, mnogi su je dovodili u blizak susret sa devojkama lakog morala, iliti prostitucijom, iako, kako voli da kaže, se od koleginica starleti razlikuje po mnogo čemu. Nakon što se Stanija pojavila u Srbiji i medijima, kao srpska Kim Kardašijan, mnoge devojke posezale su i ugledale baš na nju. I dok su one pozirale u šanerskim brendiranim krpicama, Dobrojevićeva je radila i zaradila sebi poprilično veliku svotu novca, kako bi obezbedila sebe i svoju porodicu. 

 

 

Kako sada ima diplomu, ozbiljnu vezu i svoj stan, mediji su počeli da je izdvajaju od ostatka njenih koleginica.

- Prostitucija je ranije bila povezena sa celim šoubiznisom, a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne devojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling...i ja sam to donela ovde. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čika za brendiranu torbicu, jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa tridest i kusur - rekla je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading