VIDELA SAM FILIPA U KOG SAM SE ZALJUBILA: Dalila Dragojević sa suzama u očima priznala emocije prema Caru, pa progovorila o pomirenju sa Dejanom!(VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.12.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otvorila je dušu i progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Filipom Carem.

VIDELA SAM FILIPA U KOG SAM SE ZALJUBILA: Dalila Dragojević sa suzama u očima priznala emocije prema Caru, pa progovorila o pomirenju sa Dejanom!(VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević su se nakon javne prevare pomirili, te su ne meti svih zadrugara. Dalila je juče imala nervno rastrojstvo u emisiji "Pitanja Novinara" pa je tako progovorila o bivšem dečku Filipu Caru.

Dalila je priznala da je Car raskinuo na normalan način da bi sve bilo drugačije, ali i da je povređuje njegova veza sa Majom Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Meni je Miki govorio isto što i Filipu, ali ja tada nisam slušala nikoga, vodila sam se srcem. Koliko god se trudila da se vodim razumem, uvek se vodim srcem. Meni je Dejan prebacivao što odgovorim na poruku ljudima koji su me vređali. Da sam znala da će mi se ovakve stvari izdešavati, ja nikada ovde ne bih ušla. Meni je srce reklo, nisam se uspela izvući iz situacije. Da je Filip raščistio sa mnom na normalan način, da nisam dobijala uvrede, da me je utešio, da je bio tu, ja ne bih imala taj gnev u sebi i ogorčenost. Meni je Filip obećavao najlepšu budućnost, prvi me je uvredio tada u hotelu. Da li bih ponovo bila sa takvim čovekom, sada bih rekla da ne. Ali sam smatrala da čovek rešava probleme na drugi način. Živim sa čovekom kog sam ja povredila i ko je povredio mene, a ima novu devojku - rekla je Dalila, a potom je otkrila da li i dalje voli Filipa.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Ne, ali ga ne mrzim. On mene više ne interesuje. Poklone volim i neću da odbacim poklone od ljudi koji podržavaju Cara i mene ili Dejana i mene. U Amidžiju sam plakala jer sam videla Filipa u kog sam se zaljubila. On je za mene završena priča. Želela bih da bude zbog sebe onakav kakav je bio. On za sebe ovakav kakav je nevalja. On više sa mnom nema ništa - rekla je Dalila.

Zadrugarka se osvrnula i na bivšeg supruga Dejana i otkrila da li su se zvaničn pomirili.

- Do pomirenja nije došlo, kao da smo ponovo zajedno, ali da mi trenutno prija, da, to je istina. Takođe ne garantujem da sutra neću ustati i opet reći da mi ne prija. Nije da ja nemam drugu opciju, ja uvek imam druge opcije - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

- Ja Dejana sad gledam očima "Da li postoji čovek, koji sve ovo preživi, a opet bude uz mene?" On zaslužuje da mu ponovo sve priuštim. On želi da bude ono što on jeste, ne želi da mi se prilagođava - dodala je ona.

- Teško će neko poverenje da se vrati, to je istina. Ni sama ne mogu da verujem da bi on mogao da legne u krevet posle svega.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u narednim videima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zana

19.12.2021 10:01

Zbog Filipa, zena za par minuta obrisa i muza i 5 godina srecnog braka. Ma dajte, ne zasmejavajte nas. Dosao joj nagon da se pari. Zna ona da ce joj muz slino oprostoti ako bude htela da mu se vrati.

Odgovori 21 5
Vladica

19.12.2021 11:52

Svingeri rado prave avanture sami ili sa svojim bračnim drugom. Posle švalerisanja njihova ljubav je još !jača!.

Odgovori 17 0
mina

19.12.2021 13:02

ma jede ono sto se nejede kakav filip sve ona smislila da otera slinavka uyme pare da se jase i cao

Odgovori 13 0