MAJKA MILICE VESELINOVIĆ VAN SEBE OD BESA: Molim Boga samo da se NE POMIRE!

Autor:

Zadruga

18.12.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Veselinović oglasila se nakon što je njena ćerka fizički nasrnula na Mensura Ajdarpašića.

MAJKA MILICE VESELINOVIĆ VAN SEBE OD BESA: Molim Boga samo da se NE POMIRE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović ne prestaju da iznenađuju javnost svojim svađama koje traju od kako su uplovili u vezu već trećeg dana Zadruge.

Tokom jučerašnjeg dana, Milica i Mensur su imali nov okršaj u kome je došlo i do fizičkog kontakta nakon što je zadrugarka počela da udara dečka, i sve to zbog ljubomore.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur i Milica se svađaju

 

Naime, Milica je izljubomorisala na novu zadrugarku Anu Jovanović jer joj se njen dečko osmehnuo. Veselinovićeva je doživela pomračenje i fizički nasrnula na Mensura.

Milicina majka, Ana Veselinović redovno prati dešavanje u Beloj kući, pa se tako oglasila za Pink.rs nakon ove brutalne svađe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur i Milica

 

- Ono je strašno! Ne znam šta bih vam rekla, spremam slavu i nemam vremena da se nerviram. Napunio mi je dete negativnom energijom i besom, molim Boga da se ne pomire! Moje dete nije ovakvo napolju, pored njega je postala baba, koja ne sme da se mrdne, da pogleda ili se nasmeje, dok on očijuka okolo bez problema! Volela bih da ostane svoja, da se vrati u normalu i da bude konačno ono što jeste! Samo da se ne pomire! - izjavila je Miličina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

18.12.2021 15:40

Zeno, samo tvrdis pazar.