OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Nećete verovati šta je imala da kaže za NJIH! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.12.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević oglasila se na svom Instagram profilu, pa je uputila javnu podršku ovim zadrugarkama.

OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Nećete verovati šta je imala da kaže za NJIH! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Raspad braka Dalile i Dejana Dragojevića je nešto što je obeležilo ovu sezonu Zadruge.

Dalila i Dejan su bili u braku 5 godina, a onda ga je ona javno prevarila sa Filipom Carom sa kojim je ušla u emotivni odnos. Međutim, ta veza nije dugo potrajalo, pa je nakon raskida Dalila opet prisna sa bivšim suprugom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan

 

Sinoć su u Zadruzi bile nominacije, a izlaganje Tare Simov i Sandre Rešić je podržala majka od Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan

 

Biljana je objavila dve slike, jednu Sandre i drugu Tare a u opisu je napisala i zašto ih podržava.

 

 

- Svaka čast Sandra na nominaciji!!!! Sve rečeno - napisala je Biljana.

 

 

- Tara takođe nominacija odlična, onako baš kako jeste, u centar - napisala je Biljana.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zana

18.12.2021 14:08

Zao mi ove zene , jer je majka najvece budaletine na svetu. Sin joj nadmen, cinican prema drugima , lazljiv, prevrtljiv , nezahvalan prema prijateljima. Prema zeni , njen "fifika" na povodcu, slep kod ociju, gluv kod usiju, glup do beskonacnosti. Zbog zene preljubnice postao ROGONJA koje videli milioni gledalaca na TV- u, a koji zbog zene promenio veru kojoj mu preci pripadali vekovima. "Otirac" je zasluzio zakrpu . "Zakrpa" je ponovo pridobila otiraca. Neka im je srecno u njihovom "srecnom " braku punom lazi .

Odgovori 26 1
Kosa

18.12.2021 14:39

@Zana - Šta da radi jadna. Sin mezimac otišao i ne pita za majku, brata, sestru, prijatelje, rodjake, drugove . . . . . . . .

Odgovori 18 4
Bilja iz Veternika

18.12.2021 14:11

Uz ovakvu "mater" dobro su on i David i ispali..Zena s 6 banki pokusava bit mini dalila bar izgledom..sve sam uvjereniji da su Suboticku doista i iskoristili za promociju..svi za promatranje u Lazi

Odgovori 4 27
Zana

18.12.2021 14:57

@Bilja iz Veternika - Nije problem zena "s 6 banki ", vec je problem sin koji se odrekao porodice, koji svesno prihvata da bude ROGONJA I prasta zeni koja nacinila JAVNU prevaru , sto je izneverio VERU svojih predaka, sto je nezahvalan prema prijateljima koji mu se nasli kada se samopovredjivao i emotivno pstio, sto je lagao i sto i dalje laze, sto je postao OPET, KAO NEKADA jezicar koji druge vredja, ohol, cinican, umisljen......a u stvarnosti, POTPUNI NEBITAN LIK koji zivi u nekoj zabiti, i, u danasnje vreme nedovoljno obrazovan ( citaj, skolovan ) sto on drugima spocitava, ali,ne i sebi.

Odgovori 28 5