NENAD ALEKSIĆ ŠA UHVAĆEN U DRUŠTVU ZGODNE ZADRUGARKE: Njen dečko POLUDEO kada je video zajedničke SLIKE, pa napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

18.12.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša uhvaćen je u noćnom provodu sa Draganom Mitar, a njen dečko Edo Fetić je napravio lom kada je čuo.

NENAD ALEKSIĆ ŠA UHVAĆEN U DRUŠTVU ZGODNE ZADRUGARKE: Njen dečko POLUDEO kada je video zajedničke SLIKE, pa napravio HAOS!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša i Dragana Mitar izašli su zajedno u noćni provod u jedan prestonički lokal, a njen dečko Edo Fetić je napravio pravi haos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Ša se pojavio na otvaranju jednog kluba u Beogradu, a među gostima je bilo dosta bivših zadrugara, uključujući i Draganu. Njih dvoje su sedeli sve vreme jedno pored drugog u separeu, a time su podgrejali priču o njihovom odnosu, nakon što se spekulisalo o njihovom muvanju u drugoj sezoni Zadruge, dok je reper i dalje bio u braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

–Dragana je na otvaranje došla sa prijateljicom, dok je Nenad došao sam i smestio se u separe. Slučajno ili ne, tek u jednom momentu završili su jedno pored drugog. Ne znam kako, Draganin dečko Edo to je saznao, pozvao je i napravio haos. Neko mu je izgleda poslao slike kako Ša sedi tik uz njegovu devojku. Baš je ishisterisao, izljubomorisao, govorio je da je njihovoj vezi kraj. Nema šta nije rekao Dragani. Iako su ona i njena prijateljica pokušale da objasne da tu nema nikakvog muvanja niti emocija, te da su svi samo gosti kod Ivane, to nije pomoglo. Pošto je videla da nema šanse da urazumi dečka, Dragana se vrlo brzo pokupila i onako sva a istraumirana napustila događaj, dok je ostatak ekipe nastavio da lumpuje do jutra – ispričao je izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading