ISPLIVALA PRAVA ISTINA O VERI DEJANA DRAGOJEVIĆA: Uvukla ga je u SEKTU, isprali su mu MOZAK!

Autor:

Zadruga

17.12.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama se navodi da je Dejan Dragojević promenio veru zbog bivše supruge Dalile Dragojević, a sada se oglasio njen rođak i otkrio šta je prava istina.

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O VERI DEJANA DRAGOJEVIĆA: Uvukla ga je u SEKTU, isprali su mu MOZAK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je promenio veru nakon što je pre 4 godine oženio starletu Dalilu Dragojević. Dalilin otac, Huso Mujić se godinama deklariše kao vehabija, pa je tako njegova ćerka smatrala da je to odraz muževnosti i da bi njen muž trebalo da bude član ove zajednice.

- Dejan slepo veruje Dalili i sluša je šta god kaže. Pa i nakon svega što mu je učinila, tu je za nju i kao da su mu oči na ledima. Naravno da je želeo da joj se dokaže, zbog toga je odlučio da se priključi sekti. Ona se plašila kako će njen otac prihvatiti Dejana pošto je druge vere, a onda kada su se upoznali i kada je Huso video kakav mu je zet, Dalila je odlučila da ih još više spoji. To je još jedan od razloga zašto ga tast toliko ceni i voli, pa ga stavlja ispred sopstvene ćerke. Pripadnici tog pokreta, tačnije sledbenici vehabija, ne smatraju sebe sektom, ali zvanično to jesu - priča Dalilin rođak za Svet, a prenosi Kurir.rs

- Selefje jesu najbrojnija sekta u Bosnii Hercegovini, ali islamska zajednica ih toleriše iako ih ne priznaje. Oni imaju neke svoje običaje i rituale, ali opet ne idu do krajnih granica i brutalnosti koje neki rade, nisu ekstremisti. Mnoge vehabije ženama brane kontakt sa bilo kim, ne idu u rat i vrlo su okrutni, što nije slučaj sa Dalilinim ocem i Dejanom, ali to što su zatvoreni u svom krugu porodice i nemaju prijatelje jeste jedna od odlika ove sekte. Dejan se redovno klanjao u džamiji, ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan islavi Bajram. Sve je on to zbog Dalile uradio -  kaže Mujićkin rođak.

- Znam da se od brata i majke udaljio kada su mi primetili njegovo čudno ponašanje. Misim da je David na sve načine pokušavao da ga izvuče iz toga, a to mu nije pošlo za rukom. Pa nije Bilja bez razloga rekla: "Dejan je pet godina u sekti", ona sve zna. Videli su njegu drastičnu promenu i sve im je bilo jasno. Zato Dejan kada priča o porodici nikada ne pominje tačan razlog svađa i sukoba. On se potpuno priklonio Dalilinoj porodici i odrekao se se svoje, izbrisao je iz glave što je nkad bio i krenuo u nov život. Ta sekta i ti ljudi su mu isprali mozak.

Huso Mujić je javno priznao pre pet godina da se nalazi u pokretu vehabije.

- U našem kraju nema vehabija, ali ima nas koji smo takozvane vehabije. Ja sam jedan od pripadnika tog pokreta islama i tu sam od 1993. godine - rekao je Huso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Zana

17.12.2021 15:19

Zbog takvih, kosovski junaci se prevrcu u grobu.

Odgovori 44 5
Zana

17.12.2021 22:08

Djubrad iz G.Tupka se pomirili, pa opet pustili jezicine. Cinicni. Vredjaju druge. A otirac vredja prijatelje koji mu pomogli jer ulazi zeni preljubnici u zadnjicu. Jado, jadni. Gnjida. Nemoj vise da pominje 5 godina braka. Jalov brak. Vazda bio i ostao rogonja. Napolje seljacine .

Odgovori 66 9
Zoka

18.12.2021 19:12

@Zana - Tako je Zana....od početka sam govorila da je ovo ološ...prvo zbog odnosa da porodicom, zatim zbog totalnog odsustva samopoštovanja, i na kraju promena vere...ja mislim da se on gadi sam sebi...nikad ali nikad od njega čovek...ova njegova očima ne može da ga vidi..ali o tome ću drugi put..

Odgovori 44 9
Zana

18.12.2021 01:14

Fifika pustio jezicinu pa brani preljubnicu. Preljubnics ima toliku jrzicinu, tsko da Fifika ne mora lajanjem na druge da ulazi u zadnjicu preljubnici. Fifika je toliko glup i ljigav, da je krajnje vreme da ispadne iz Zadruge 5.

Odgovori 57 12