STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA ULAZI U ZADRUGU? Marko Marković se izlanuo o SREĆNIM VESTIMA, starleta otkrila kada se vraća u RIJALITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević otkrila je kada će se ponovo vratiti u rijaliti ,,Zadruga 5", a onda je njen dečko Marko Marković otkrio srećne vesti o kojima su ćutali sve vreme.

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA ULAZI U ZADRUGU? Marko Marković se izlanuo o SREĆNIM VESTIMA, starleta otkrila kada se vraća u RIJALITI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Rijaliti zvezda i najpoznatija starleta Stanija Dobrojević pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije, a tom prilikom prokomentarisala je sve najaktuelnije teme kako iz rijalitija ,,Zadruga", tako i iz njenog života. 

Odmah na početku Dobrojevićeva je otkrila da je honorar koji je uložila u penthaus koji se nalazi u Rumi kupila od novca koji je dobila od rijalitija, ali i prodatog stana nedavno. Međutim, starleta nije želela da priča o ciframa, iako se po medijima pojavljuju razna nagađanja. Odmah potom je otkrila da se vraća u Zadrugu i to vrlo uskoro, samo kada temperaturea bude u plusu. 

 

 

 

- Jeste, od Zadruge 2 i prodaja od mog prethodnog prodatog stana. Kada me pozovu, vratiću se, tamo na proleće, mislim da nisam potrebna, priča se zavrtela - priča Stanija, pa dodaje:

- Vidim da su Dalila i Dejan na korak pomirenja, Maja je uhvatila Cara, sad vidim da joj ubacuju bivše momke. Ja jesam Maju pripremala za ulazak, izdominirala je, baš kako smo i planirale, ona je emotivac, ja sam to znala, trebala je da bude solo igrač, da ih vrti oko malog prsta. Neko uđe u rijaliti da stekne ime i popularnost, neko više voli da bude u drugačijem svetlu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević

 

Proteklih nedelja u javnosti je aktuelna tema o nasilju preko interneta, a smrt Kristine Kike Đukić uznemirila je region, pa je tako i ovaj put atraktivna starleta progovorila o samoubistvu mlade jutjuberke, koja je samo sa 21 godinu izgubila pravo na život. 

- Ja sam produkt digitalnog medija, mene jesu stvorile društvene mreže, mogu slobodno da kažem da sam jedna od prvakinja, koja je doživljavala negativne fotorafije, jer su moje fotografije bile provokativne, ne bih se puino osvrtala na to, nikada se nisam dala, i te kako može to da utiče na psihu, ljudi svoje frustracije puštaju ka tebi da bi lečili njih, a ne zato što sa mnom nešto nije u redu. Čitala sam u medijima šta se desilo sa devojčicom, to su strašne stvari, nije to nimalo lako. Tu ima raznoraznih lažnih profila, mislim, pedofili se kriju, svega ima! Ranije sam se nervirala, sećam se prve vesti na portalima o meni, kada sam tek postajala poznata, tada kada su pisali negativne komentari, ja sam pitala mamu ko su ti ljudi, danas, ček ni ne brišem, a ni ne blokiram. Nikada nisam bila u depresiji, ali se dešavalo da sam čupala kosu i plakala kod kuće, bilo je svega. Prošla sam sve to, bila sam uvek jaka, ali imamo mi mnoge poznate ličnosti koje nisu toliko jaki. Teško se nose sa tim. Možda mi to ni ne znamo -  priča Stanija, pa otkrila i da je ona podnosila prijave. 

- Jesam prijavili policiji, VTK, jer su mi hakovali profile, i takve stvari su se dešavale.

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević Zadruga

 

Dosta se u medijima spekuliše o tome da će Dobrojevićeva uskoro stati na ,,ludi kamen" sa Markom Markovićem, a pričalo se i da ju je kršni Crnogorac verio. Međutim, nas je zanimalo kako će Stanija objasniti deci zbog čega se njihova mama skidala u medijima.

- Imamo velike holivudske zvezde, najnormalnije imaju decu i najnormalnije odrastaju, što se tiče mojih fotografija, i moji unučići kada im budem pokazala: ,,Vidite kakvu baku imate". Mama mi mnogo puta kaže da sam preterala. 

U jednom trenutku upitali smo Staniju za trudnoću, a zbog dobacivanja njenog voljenog Marka svi smo ostali u čudu. Naime, Marković je zagolicao maštu novinarima da je Stanija vrlo moguće već sada trudna, a da mi to još uvek ne znamo, te da će nas oni blagovremeno obavestiti o svemu. 

Republika

Foto: Youtube.com

Stanija Dobrojević i Marko Marković

 

- Što da ne? Može i to polako! Evo, malo ćemo još da putujemo... Evo kaže Marko, dobacuje: ,,Možda već jeste, a ni ne znate"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Van Halen

17.12.2021 06:49

Sta ce ona vise u rijalitiju? Dosadna je i osim naprcenih sisa i vestacke zadnjice sta vise ona moze da pokaze? A da nove spilhoznice.