ČIM MI DA ZNAK KREĆEM U NAPAD: Taki VAN SEBE zbog BRUTALNOG OKRŠAJA Maje i Cara, otkrio šta čeka Filipa!

Autor:

Zadruga

15.12.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković isprovociran je ponašanjem Filipa Cara prema njegovoj ćerci, pa priznao šta misli o njihovom današnjem sukobu.

ČIM MI DA ZNAK KREĆEM U NAPAD: Taki VAN SEBE zbog BRUTALNOG OKRŠAJA Maje i Cara, otkrio šta čeka Filipa!

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

Buran raskid Maje Marinković i Filipa Cara propraćen je fizičkim obračunom i najstrašnijim psovkama i uvredama, zbog čega je reagovao i zadrugarkin otac Radomir Taki Marinković.

- Šta treba da kažem posle onoga?! Šta god da kažem, oni će da se pomire sutra, ja stvarno nemam reči. Ne opravdavam takvo ponašanje ni njeno, ni njegovo. Ako nekog voliš, takve stvari ne smeš da izgovaraš nikome, ni u ludilu! Pa, na šta ono liči?! I ako bude onih poseta za Novu godinu, ja treba da dođem tamo, a ti treba da me pogledaš u oči?! Kako?! - rekao je Taki za Pink.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

Posebno ga je isprovociralo Carevo priznanje da ga je sramota što mu je Maja bila devojka.

Taki napominje da se suzdržava, te da o Caru još uvek neće osuti "drvlje i kamenje", ali da je spreman da ga raskrinka čim mu ćerka za to da dozvolu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Čim mi bude dala znak, ja ću da krenem u napad i da krenem sa iznošenjem prljavog veša. Imao sam lepo mišljenje o njemu, ali... Njegov takav jezik - ne ide, stvarno! Skrenuo sam Maji pažnju da pazi, da je ne vređa, i evo šta se dešava. Ja imam žensko dete, bavio sam se čime sam se bavio, pa ni tim devojkama, koje su stvarno bile to, nikada tako nešto nisam rekao - zaključuje Majin otac.

Podsetimo, do brutalnog obračuna Maje i Cara došlo je danas popodne, tokom trajanja radio emisije "Amnezija". U izolaciji, gde Car boravi kao potrčko, njih dvoje su se sukobili, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lovely

16.12.2021 07:54

Možda bi bilo bolje, da joj budete otac i odvedete ju na lečenje, jer jedino to može da spasi mozak (ako ga ima) vaše ćerke. Ona je jako bolesna osoba, ali baš jako i ne znam kako vam je nije žao.

Odgovori 14 0
mina

16.12.2021 09:59

taki budite uy maju svi je oni iskoriste pabnda maja preljubnica videla vin janjih da su yene gadovi se istresaju yato sto vide da joj treba ljubav

Kosa

16.12.2021 10:15

Taki, pali tenk i ruši Zadrugu! Hahahahahaha!

jaca

18.12.2021 11:03

i taki igra rijaliti