ANA KORAĆ OBJAVILA SLIKU SA DEČKOM: Ovo je BIZNISMEN koji FINANSIRA starletu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.12.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać se pohvalila dečkom na svom Instagram nalogu.

ANA KORAĆ OBJAVILA SLIKU SA DEČKOM: Ovo je BIZNISMEN koji FINANSIRA starletu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Ana Korać

Ana Korać uživa u ljubavi sa misterioznim muškarcem čiji identitet nije želela da otkriva javnosti. Starleta je nakon raskida sa Davidom Draagojevićem odlučila da ne deli više ljubavni život sa obožavaocima, pa tako već duže vreme krije svog sadašnjeg momka.

 

 

Do sada o Aninom dečku znamo da je bogati biznismen koji je redovno obasipa starletu skupocenim poklonima, a nedavno joj je kupio automobil za nju, ali i za psa.

 

 

Ana je objavila sliku na svom Instagram profilu sa misterioznim muškarcem ali nije želela da oktiva njegovo lice, te je preko njega stavila emotikon tigra.

Republika

Foto: printscreen

Ana Korać sa dečkom

 

- Moj dečko je dobar i lepo mi je sa njim, jer uživam. Ne bih ništa menjala. Kliknuli smo na prvu. Upoznali smo se pre devet meseci. Ne želi da bude u javnosti, nije iz te priče, iako bih odmah otkrila njegov identitet. Od njega sam dobila BMW, pažljiv je jako, kulturan i fin  rekla je starleta nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Fantom

14.12.2021 16:51

Dete imas li oca i majku ... sta ti oni kažu