DEJAN DRAGOJEVIĆ HITNO TRAŽI DA MU DOVEDU HODŽU: Moramo da se POMIRIMO, VOLIM JE!

Autor:

Zadruga

14.12.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević ne odustaje od Dalile Dragojević čak ni nakon javne prevare.

DEJAN DRAGOJEVIĆ HITNO TRAŽI DA MU DOVEDU HODŽU: Moramo da se POMIRIMO, VOLIM JE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević pokušao je krišom da traži da mu dovedu hodžu u Zadrugu kako bi pokušao molitvom da vrati bivšu ženu Dalilu Dragojević, koja ga je ostavila zbog Filipa Cara. Dragojević se osamio u delu dvorišta za koji je mislio da se ne snima, pa se poverio Marku Đedoviću da bi voleo da se vidi sa hodžom što pre.

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Ne znam šta da radim... Moram da se pomirim sa Dalilom, shvatio sam da je i dalje volim i da ne mogu bez nje! Želim da se što pre vidim sa hodžom! Ne mora niko da zna, samo neka mi ga dovedu. Moliću se s njim da mi se vrati moja Dalila - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Nagađalo se da je Dejan prešao u Islam kako bi bio sa Dalilom, što su oboje demantovali, a samim traženjem hodže Dejan je sve otkrio. Nedavno je za Kurir.rs na tu temu progovorila i Dejanova komšinica iz Gornjeg Šepka.

Republika

Foto: printscreen/ paparazzo lo

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Dejan, srce moje, uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo... Duša moja, da ga tako prevari. A Dejan je sve primio zbog nje, a ona tako... - govorila je komšinica Fatija.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zana

14.12.2021 11:39

Za oboje, metla ! Previse ste medijskog prostora dali u SRBIJI ovim nikogovicima . SLINO nije trazio ni popa ni hodzu, da se vrati majci, bratu, sestri, ali hoce hodzu da mu se vrati preljubnica. Ovo nije muskarac. On je uzas , neopavano, slino ! SLINO hoce JAVNO da nosi rogove. Ime mu SLINO, a prezime IRVAS ! AMORALNI, O D V R A T N I , OBOJE !

Odgovori 69 9
Zora

14.12.2021 15:54

@Zana - Nevernik dobio nevernicu.

Odgovori 17 3
Ana

14.12.2021 11:51

Gde je granica manipulacije učesnika Zadruge, aktera događaja, gledalaca? Đedović menja mišljenje svakih par dana, podstiče neke svađe i dešavanja a što mu je cilj tek će se videti. Ja mislim da ide novi atak na Dejana zbog toga što se pomirio sa Dalilom, ponovo zbližavanje Cara i Dalile i nada da Dejan nebi ponovo oprostio ikonačno bi mu se Dalila ogadila za celi život. Đedovićeva misija ove sezone rijalitija je vratiti Dejana porodici. Sve ovisi o Maji, onaa mu je velika prepreka u pomirenju Cara i Dalile.

Odgovori 20 19
mina

14.12.2021 12:45

mrs bre oboje preterali ste svojim prevarama

Odgovori 39 1