HUSO MUJIĆ BESAN KAO RIS NA SVOJU ĆERKU: Zatvorio bih je u LUDNICU, neka PATI!

Autor:

Zadruga

14.12.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić oglasio se za Kurir.rs i žestoko je osudio ćerkino ponašanje.

HUSO MUJIĆ BESAN KAO RIS NA SVOJU ĆERKU: Zatvorio bih je u LUDNICU, neka PATI!

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević je već skoro mesec dana u rasulu nakon što je okončala petogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem, a potom i kratku romansu sa Filipom Carem. Dalila je više puta pričala da će zbog celokupne situacije da završi na psihijatrijskom lečenju, ali njen otac Huso Mujić ne obraća preveliku pažnju na ovo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić

 

- Dalila je bolesna žena, jer ovakve stvari normalan čovek ne može da uradi. Dobro da je shvatila da treba da ide da se leči. Ja bih je zatvorio u ludnicu zauvek, uništila je tako dobrog čoveka kao što je Dejan. Sad joj se sve vraća, neka pati. I on je ni kriv ni dužan oboleo zbog nje i bruke koju mu je priredila. Dejana bih uvek posetio, nju ne bih, jer je ona pokazala ko je i šta je, ne zanima me uopšte u životu - rekao je Mujić za Kurir.rs

Podsetimo, Huso se i ranije oglašavao za pomenute novine, a ni tada nije štedeo na teškim rečima za svoju mezimicu, pa je tako nazivao čak i pogrdnim imenima.

- Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti - rekao je tada Huso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

15.12.2021 06:36

Covece. cerka ti je takvo nevidjeno zlo da nema dalje. Tako pokvarenu i podlu osobu nisam videla nikada u zivotu. Nasla ovu budaletinu, oprala mu mozak pa umislila da je najpametnija na svetu. Jeste u ludarijumu, a sta je u stvari , jedno veliko moralno i karakterno NISTA.

Mirka

15.12.2021 07:37

Svoje dete kakvo god daje,je svoje dete i treba da pokušamo da mu pomognemo ili ga spasimo ako možemo.Deca su odraz nas i našeg vaspitanja.Negde ste gadno pogrešili u njenom vaspitanju ,sve ide iz kuće,tako da sad pomozite svom detetu kakvo god da je.Sramota jeste ali zar Vas je briga ,pomozite joj da izadje iz ovog ludila.Nije uvek sve kako izgleda.