VERIO SE ZADRUGAR, SPREMAN DA IZGOVORI "DA": Bivši dečko Sanje Vučić se uskoro ŽENI, evo kako mu izgleda izabranica! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević se verio, a izabranica je spremna da stane na ,,ludi kamen".

VERIO SE ZADRUGAR, SPREMAN DA IZGOVORI "DA": Bivši dečko Sanje Vučić se uskoro ŽENI, evo kako mu izgleda izabranica! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši dečko pevačice Sanje Vučić Nikola Đorđević, odlučio se za veliki korak u svom životu, pa je novu devojku u prisustvu Mine Vrbaški zaprosio. Naime, Mina Vrbaški prisustvovala je još jednom veridbi, koju je ovekovečila video snimkom, te ga podelila sa Instagram pratiocima. 

 

 

Čestitke su se nizale jedna za drugom, sa svih strana, a Đorđević je uživao u pogledu svoje voljene. Inače, Sanja i Nikola su imali dugogodišnju vezu, koja se činila da je idealna, sve dok on nije ušao u rijaliti i otkrio da su nedavno pre njegovog ulaska raskinuli zbog mnogobrojnih problema. Podsetimo, Đorđević je tada ispričao da zbog Sanjinih psihičkih problema, njihova veza nije mogla da uspe, a čak je bilo i fizičkog kontakta, zbog čega su doneli odluku da stave tačku na njihovu burnu romansu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Đorđević se verio

 

Po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga" spekulisalo se da je Nikola prešao preko mnogih zadrugarki, te da su se mnoge našle u njegovoj postelji, a onda je osvanula fotografija sa zgodnom devojkom, koja je uspela da ga ukroti kao nijedna do sada. Inače, Nikola je i ranije bio poznat kao miljenik ženske populacije, još tokom veze sa Sanjom, jer izgledom je privlačio poglede lepšeg i nežnijeg pola gde god da se pojavi. 

 

 

- Nek je sa srećom - napisala je Mina na Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading