ALEN HADROVIĆ IZREVOLTIRAN, ZAPUŠIO USTA SVIMA: Ona je MOJA žena, vi ste svi ISFRUSTRIRANI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Alen Hadrović dobili su niz uvredljivih poruka nakon video snimka koji su izbacili na Instagram.

ALEN HADROVIĆ IZREVOLTIRAN, ZAPUŠIO USTA SVIMA: Ona je MOJA žena, vi ste svi ISFRUSTRIRANI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Republika

Maja Hadrović broji sitno do porođaja, a ne krije da joj poslednji dani teško padaju. Maja i Alen se često oglašavaju na svom Instagram profilu, a Maja redovno kači storije kako bi pomogla drugim trudnicama.

Alen Hadrović je dobio niz uvredljivih komentara na račun jednog storija koji je njegova supruga postavila. Naime, Maja je objavila snimak kako joj Alen masira noge, jer tokom trudnoće stopala nateknu i trudnicama otežava kretanje.

Republika

Foto: printscreen

Alen masira maji noge

 

Nakon snimka, Alenu su počele da pristižu uvredljive poruke i da ga nazivaju papučom, a Hadrović je rešio sve da okači na društvenu mrežu.

Republika

Foto: printscreen

Alenov stori na Instagramu

- I tako dođu isfrustrirane žene, nezadovoljne svojim brakovima i ljubomorne na sklad u tuđim, komentrišu kako ja masiram ženi stopala... Papuča kažu! Pazi, niko od drugara da nešto kaže, al ženturače da ke*aju! Moja žena je 9. mesec, nosi mog sinčinu, jedva se kreće, ali sve oprano, ispeglano, kuća uvek blista od kupatila do kuhinje! Pa samo smrad bi mogao da je gleda kako uveče legne i kuka od bola u nogama i da ga to ne dotiče! Želim i vama da imate razumevanje i ljubav u vašim vezama i brakovima, kao što imam ja - napisao je Alen.

Podsetimo, Alen i Maja su se upoznali u Zadruzi 4, a venčali su se u avgustu ove godine. Maja je 9. mesec trudnoće i uskoro će na svet doneti još jednog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading