KARIĆU SLEDI TUŽBA, PEVAČICA ĆE GA OJADITI: Stefan izlazi iz Zadruge i pravo ide na SUD! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.12.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović odlučila je da tuži Stefana Karića, zbog navodnih kleveta o tome da je imala aferu sa Filipom Carem.

KARIĆU SLEDI TUŽBA, PEVAČICA ĆE GA OJADITI: Stefan izlazi iz Zadruge i pravo ide na SUD! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Rijaliti ,,Zadruga 4" ostaće upamćen po misteriji koju je pre nekoliko dana rešila Jelena Batos, a to je ko je devojka koja se bila sa Filipom Carem pre početka same četvrte sezone u Novom Sadu. Komentarisalo se da je u pitanju Milica Kemez ili Jovana Ljubisavljević, koja je nosila epitet misice, zbog posla kojim se bavila pre ulaska u rijaliti. Međutim, Jelena Batos otkrila je da je u pitanju Maja Marinković, a njenu detaljnu ispovest pročitajte klikom OVDE

No, izgleda da se misterija ponovo povampirila, pa se u Beloj kući sinoć komentarisala ova tema, tokom emisije ,,Pitanja novinara". Ponovo se Jovana, devojka Stefana Karića dovela u kontekst sa Carem, a onda je momak sa Zvezdare progovorio i tvrdio da je u pitanju pevačica Rialda Karahasanović. Ona je odlučila da se oglasi ovom prilikom, pa je Kariću zbog njegovih tvrdnji poručila da će uskoro dobiti tužbu od strane njenog advokata. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Rialda Karahasanović

 

- Neki dan je moja draga Jelena Batos napisala ovo na svom profilu, pa ću ja da ostavim ovde ovako, neka stoji. Možda zatreba. Pametnom dosta, mada bojim se koliko ima tih "pametnih" - napisala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com

Rialda Karahasanović se oglasila

 

Rialda tu nije stala, već je objavila još dva storija.

- Devojka čije ime počinje sa M je inače Rialda - napisala je ironično ona.

Na samom kraju, najavila je tužbu protiv Stefana.

Republika

Foto: instagram.com

Rialda Karahasanović tuži Stefana Karića

 

- Šalu na stranu, Rumeni će svakako biti tužen. Samim tim, neka onda kaže koji su to moji "dobri" prijatelji rekli, pa da podele sudske troškove. Da ne zaboravim, zajedno sa svakim ovim profilima koji to šire, jer Odeljenje za Visokotehnološki kriminal je svakako pooštrilo svaku istragu - poručila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Komsija 21

12.12.2021 14:42

Stefan imao odnos sa rodjenim ocem i ivanom bocom... Bolesnici

Marko zvezdara...

15.12.2021 09:55

@Komsija 21 - Trudna mu je mama ivana boca...

Mare zvezdara

12.12.2021 14:45

Tatin pajac..

mila

12.12.2021 15:03

Treba ti lova da platis kamatu zelenasima pa krenula sa tuzbama.Ovima iz odeljenja za visikotehnoloski kriminal si jako bitna ha ,ha ,ha.