VIKTORIJA VARALA MUŽA SA PRIJATELJEM U HOTELU: Robert Mitrović u SUZAMA otkrio sve detalje zadrugarkine AFERE! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.12.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Mitrović oglasio se za portal Republika.rs i otkrio je sve o navodnoj aferi koju je njegova supruga Viktorija, sadašnja zadrugarka imala sa prijateljem njene drugarice.

VIKTORIJA VARALA MUŽA SA PRIJATELJEM U HOTELU: Robert Mitrović u SUZAMA otkrio sve detalje zadrugarkine AFERE! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Viktorija Mitrović jedna od zapaženijih zadrugarki rijalitija "Zadruga 5", zbog njene potresne životne priče, kada ju je sa samo 12 godina sveštenik silovao, zbog čega je ona kasnije zadobila traume. Međutim, malo ko zna da je Viktorija imala probleme i sa njenim suprugom Robertom Mitrovićem, sa kojim je dobila ćerkicu.

Robert je odlučio da progovori o Viktorijinom prošlosti, a podsetimo i to da je pre samo nekoliko dana zadrugarka priznala da se bavila najstarijim zanatom, što je njena baba demantovala, ističući da je njena unuka preteruje u izjavama. Međutim, izgleda da to potvrđuje i Robert, koji tvrdi da ga je njegova supruga varala sa jednim momkom, u vreme dok su njih dvoje već bili u braku. 

 

 

- Ovaj dečko je dolazio kod njene drugarice gde je Viktorija odlazila više puta na kafu kod te žene, mesecima se družile ta žena je udata, a ovaj dotični je prijatelj od drugarice njenog muža. Ja sam sumnjao malo, vidim da stalno odlazi kod nje, nema je po ceo dan kod kuće dolazi tek uveče i bila je hladna prema meni. Jedno jutro je trebala otići da završava neku dokumentaciju u Kovinu i više se nije vratila, posle nekog kratkog vremena je on izbacio sliku s njom u hotelu, odlazio je više puta tamo gde ona živi u Pločice, čak je bio u kući njihovoj gde žive njeni baba i deda - govori Rober za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Bilo mi je mnogo teško kada sam saznao za to, ja sam nju iskreno voleo, bilo mi je krivo što smo se rastali, pokušavao sam da doprem do nje ali mi nije uspevalo. Ona je krenula da se viđa sa njim, ja tu više ništa nisam mogao da uradim. Plakao sam kada sam saznao za njega, kada sam video sliku nije mi bilo dobro, baš sam se potresan, jer nisam očekivao. Jesam ja sumnjao, sve to stoji, ali nisam zaista verovao da ona može tako da se ponese prema meni, pa šta sam joj loše uradio, da me ona tretira kao poslednju krpu. Nije miništarekla, viđala se tajno sa njim - dodaje Robert za Republika.rs.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Viktorija Mitrović Zadruga

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading