JELENA PEŠIĆ I MLADEN VULETIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA: Priznali sve o njihovoj vezi i SVADBI, voditeljka otkrila da li će ga pustiti u ZADRUGU! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.12.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić i Mladen Vuletić nakon što su ozvaničili ljubavnu vezu, prvi put pred kamerama su otkrili sve o njihovom odnosu i ljubavi.

JELENA PEŠIĆ I MLADEN VULETIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA: Priznali sve o njihovoj vezi i SVADBI, voditeljka otkrila da li će ga pustiti u ZADRUGU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prošle noći mladi biznismen i rijaliti zvezda Mladen Vuletić otvorio je novi klub u centru prestonice, a njemu je društvo pravila voditeljka i njegova lepša polovina Jelena Pešić. Njih dvoje su se prvi put pred kamerama pokazali, a tom prilikom porazgovarali smo o njihovoj vezi, koja je šokirala sve. Naime, poznato je da je Mladen oduvek važio za glavnog švalera, zbog čega smo morali da upitamo Pešićevu na koji način je uspela da ga pripitomi. 

 

 

 

- Ja ću ga i tu podržati. Znaš kako, nekako smo se našli, baš me sluša, nije mi teško da ukrotim ovakvog dečka, videćemo koliko će to trajati i da li će to biti ceo život, ja se nadam da hoće - izjavila je Jelena, a potom je Mladen otkrio čime ga je voditeljka osvojila. 

- On je bio moj fan!  

 

 

- Svim mogućim, nema mane, jedina žena za 32 godine, koja nema mana, ali to je stvarno, ne samo zbog kamera. Da mene nije bilo, ne bi ni došla do finala - našalio se Mladen. 

 

 

Da li su tvoji roditelji primili budućeg zeta?

- Još se nisu upoznali, ali ga je Lazar upoznao, to je jako bitno, moj brat, voli ga - ispričala je Jelena. 

Ako Mladen uđe u Zadrugu, da li će ti biti teško?

- Verovatno da hoće, ali otom potom, videćemo kako će biti - objasnila je Pešiećva. 

- Nema ništa od toga, u penziji sam, desila se ljubav! Po prvi put ću je poljubiti pred vašim kamerama! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Van Halen

11.12.2021 10:51

Da li ima neka koja nije bila sa ovim moronom? A ova je kao neka riba?

Odgovori 19 2
Janko

11.12.2021 12:57

Ala su se našli. Tako im i treba.

Odgovori 13 1