MILJANA SA ŽESTOKOM DIJAGNOZOM ŠETA SLOBODNO ULICOM: Kulićeva uhvaćena u centru grada, ŠOK izdanje zaprepastilo sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.12.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5", zbog skandaloznog i agresivnog ponašanja, objavila je selfi iz kafića, a svi su šokirani njenim ispijenim izgledom.

MILJANA SA ŽESTOKOM DIJAGNOZOM ŠETA SLOBODNO ULICOM: Kulićeva uhvaćena u centru grada, ŠOK izdanje zaprepastilo sve! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić, koja Pink televiziji duguje 50. 000 evra zbog diskvalifikacije, juče je, kako je preneo Informer smeštana u Lazu Lazarević, nakon napada koji je dobila. Podsetimo, Kulićeva je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razvalila lobanju štiklom, zbog čega je morao da bude hitno hospitalizovan, nakon čega je doneta odluka da Miljana bude diskvalifikovana. 

Nakon što je hospitalizovana, Miljana je očigledno izašla iz bolnice, pa se oglasila na Instagram profilu. Naime, Miljana je objavila selfi z kafića kako pije sok, pa je svojim pratiocima poželela dobro jutro. 

Republika

Foto: instagram.com

Miljana Kulić Instagram

Podsetimo, stručno lice dalo je sud o Miljaninoj dijagnozi i njenim psihičkim problemima.  Kako je psihijatr poručio, u pitanju je Aspergerov sindom i reč je o razvojnom poremećaju:

- Mnogo je teže dijagnozu postaviti kod odrasle osobe, jer su standardni dijagnostički kriterijumi dizajnirani za dečije doba i zbog toga što se način ispoljavanja Aspergerovog sindroma menja sa godinama. Važno je da se poremećaj pri dijagnostikovanju ne pomeša sa opsesivno – kompulsivnim poremećajem, depresijom, poremećajem neverbalnog učenja, Turetovim sindromom, shizofrenijom ili maničnom depresijom.

 

 

- Reč je o neurološkom stanju koje karakteriše manji ili veći stepen problema sa govorom i komunikacionim veštinama, ponavljani obrasci u ponašanju, pridržavanje stroge rutine, siromašan repertoar ponašanja - rekao je psihijatar, prenosi Alo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Pitanje

10.12.2021 14:25

Sto mitrovic jos nije uha0sen sto iskoristava ludake i bolesne ljude da bi se bolesno bogatio???

Odgovori 61 7
Tanja

11.12.2021 09:05

Otkud čekati pravo da javno govori o dijagnozi????!!!

Odgovori 14 8
Zola 2

13.12.2021 09:31

Koji trandža...