PRED JUTRO JE ZAVRŠILA U LAZI! Miljana Kulić u LOŠEM STANJU: SAMO JE POLJUBILA ŽELJKA!

Autor:

Zadruga

09.12.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u toku noći završila je u Klinici ''Dr Laza Lazarević'', a sada je njen prijatelj otkrio šta se dogodilo.

PRED JUTRO JE ZAVRŠILA U LAZI! Miljana Kulić u LOŠEM STANJU: SAMO JE POLJUBILA ŽELJKA!

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz ''Zadruge 5'' zbog fizičkog nasrtaja na Lazara Čolića Zolu. Nakon diskvalifikacije, Miljana je prenoćila u jednom prestoničkom hotelu, a kako Informer prenosi u jednom trenutku joj je pozlilo, te je hitno prevezena u Kliniku ''Dr Laza Lazarević''.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić u Lazi Lazarević

Mi smo kontaktirali izvor blizak porodici Kulić, koji nam je otkrio šta se dogodilo tačno.

- Uopšte nije bila dobro Miljana, ni danas nije dobro. Bila je jutros u Lazi, išla je da promeni terapiju, jer je ova loše uticala na nju, nije spavala deset dana poslednjih. Doktorka je rekla da nije za hospitalizaciju. Loše je, kaje se zbog svega, preumorna je. Kada je stigla u Niš, nije ni sa njenima pričala, samo je poljubila Željka i otišla da spava. Marija i Siniša su dobro, šta da rade ljudi, to je što je - rekao je izvor blizak Miljani Kulić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

09.12.2021 22:28

Gleda TV , da bi smislila neku laz kojom bi oprala svoje fizicke napade i pobredjivanja Dina, Zole, kao i maltretiranja koja sprovodila nad Deniz. Drska prema sagovornicima iz videa , ne pokazuje da se kaje za povrede koje nanela ljudima. Devojka je bolesna, agresivna , a i patoloski lazov. Kako odraslu osobu moze neko na nesto da navuce , i to vise puta, ako ti sam to neces ? Lazima ona prebacuje odgovornost na drugoga da bi svoje lose postupke opravdala. Lazi koje ona plasira da bi sebe opravdala, ne bi " progutala " ni deca u obdanistu.

Odgovori 36 7